Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Με κάθε επισημότητα τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Πεσόντων Αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ + VIDEO)

 ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΟΛΝΑΡΑΣ || tsolnaras@gmail.com
Με όλες τις επισημότητες πραγματοποιήθηκε η σημερινή τελετή αποκαλυπτηρίων του Μνημείου Πεσόντων Αστυνομικών εν ώρα καθήκοντος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, παρουσίας του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, της υφυπουργού Εσωτερικών Μακεδονίας και Θράκης Μαρία-Κόλλια Τσαρουχά, του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β. Ελλάδας Θόδωρο Τσαϊρίδη και άλλων στρατηγών και φορέων.
Αρχικά ο κ. Τσαϊρίδης πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης  στην ομιλία του χαιρετισμού του, τόνισε ότι "η πρωτοβουλία της Ένωσης μας για την ανέγερση αυτού του μνημείου, είναι το καλύτερο μνημόσυνο για όλους τους πεσόντες, μνημείο που θα θυμάται η Θεσσαλονίκη τους ήρωες που πάλεψαν για μια καλύτερη κοινωνία", ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι μέχρι στιγμής έχουν τραυματιστεί θανάσιμα 130 αστυνομικοί,  είτε λόγω τρομοκρατικών ενεργειών, είτε λόγω ένοπλων συμπλοκών ή άλλων ατυχημάτων εν ώρα υπηρεσίας.
Περήφανοι για τους αστυνομικούς που δεν δίστασαν στιγμή για να πραγματοποιήσουν το έργο τους πρέπει να είμαστε, δήλωσε η υφ. Εσωτερικών Μαρία-Κόλλια Τσαρουχά, η οποία συμπλήρωσε ότι η ίδια είναι κόρη αστυνομικού και μεγάλωσε σε οικογένεια συναδέλφων των πεσόντων.
Από την πλευρά της Περιφέρειας και ο Απόστολος Τζιτζικώστας, δήλωσε ότι βρίσκονται κοντά στους αστυνομικούς και το έργο τους, καθώς μάλιστα έχουν ενισχύσει με 2 εκ. ευρώ κονδύλια, για υλικοτεχνικό υλικό.
Μετά τις ομιλίες και το απρόοπτο του προέδρου Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου, τα οποία συνοδεύτηκαν και με την κατάθεση στεφανιών.
Δείτε φωτογραφίες της ThessNews από την εκδήλωση:


πηγή thessnews.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :