Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

ΙΡΑ Δράμας - Με επιτυχία η Εθελοντική Αιμοδοσία

 

Ύστερα από το κάλεσμα της Τοπικής Διοίκησης Δράμας/Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ΙΡΑ Δράμας στα μέλη της και μη, πραγματοποίηθηκε με επιτυχία πρωινές ώρες χθές ημέρα Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017, στο ισόγειο του παλαιού Δημαρχείου, η εθελοντική αιμοδοσία με μέριμνα του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Δράμας, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας.

Κλικ για μεγέθυνσηΗ I.P.A. Δράμας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, συμμετείχε στην Εθελοντική Αιμοδοσία στα πλαίσια της 15ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Δράμας την 12 Σεπτεμβρίου 2017, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, τα τμήματα Δημόσιας Υγείας & Παιδείας του Δήμου Δράμας, το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το Κέντρο Πρόληψης εξαρτήσεων «ΔΡΑΣΗ» και τον Πολιτιστικό Οργανισμό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.
IMG 5314
Ο πρόεδρος της ΙΡΑ Δράμας Μηνάς Σκάρλιος, με διάφορες δραστηριότητες της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών  στο παρελθόν έχει αναδείξει το κοινωνικό πρόσωπο της Τοπικής Διοίκησης Δράμας.
21742159 10213618528558509 1487511998 o
πηγή  dramania.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :