Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Προσκλητήριο αγώνα από την ΕΝΑΞΙΑ για την ΔΕΘ

 Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι,

Η Ένωσή μας σε συνεργασία και συμπόρευση με τις θέσεις της Ομοσπονδίας μας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη λαίλαπα των δυσμενών και δυσβάστακτων ασφαλιστικών και οικονομικών μέτρων που έχουν ληφθεί τα τελευταία επτά σκληρά μνημονιακά χρόνια και τα οποία έχουν ισοπεδώσει μισθούς, συντάξεις και εργασιακά δικαιώματα,
α π ο φ ά σ ι σ ε
να συμμετάσχει δυναμικά στην ένστολη πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στη πλατεία Αριστοτέλους.
Σας καλούμε να δώσετε δυναμικό παρόν- μήνυμα ανατροπής αυτών των πολιτικών.
Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν  στη συγκέντρωση παρακαλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους έως και την Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρες 08:30 έως 14:30 στο τηλέφωνο 210-6460405 του γραφείου της Ένωσης μας, προκειμένου να γίνει η μίσθωση ανάλογου αριθμού λεωφορείων. (Ώρα αναχώρησης θα είναι η 09:00 της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου 2017 από τα γραφεία της Ομοσπονδίας μας, Λ. Μεσογείων 96 και η επιστροφή αυθημερόν, μετά τη λήξη της διαμαρτυρίας.

enaxia proedros grammateas

πηγή enaxia.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :