Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σχολείο Επιμόρφωσης Αστυνομικών Διευθυντών

 


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σχολείο Επιμόρφωσης Αστυνομικών Διευθυντών έτους 2017, το οποίο πραγματοποιήθηκε από 4 έως 15 Σεπτεμβρίου 2017, σε δύο πενθήμερες εκπαιδευτικές σειρές, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, στις Αχαρνές Αττικής.
Στο Σχολείο συμμετείχαν συνολικά εβδομήντα επτά (77) Αστυνομικοί Διευθυντές της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και τρεις (3) Αξιωματικοί αντίστοιχου βαθμού της Αστυνομίας της Κύπρου.
Οι Αστυνομικοί Διευθυντές είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν επιμορφωτικές διαλέξεις και παρουσιάσεις σε διάφορα θέματα επαγγελματικού ενδιαφέροντος, όπως σύγχρονος τρόπος διοίκησης (management), ηγεσία, οργάνωση και λειτουργία Υπηρεσιών, επικοινωνία κ.α., που θα τους βοηθήσουν να ασκήσουν με πληρότητα τα καθήκοντα του βαθμού τους.
Στην έναρξη των εκπαιδευτικών σειρών του Σχολείου απηύθυνε χαιρετισμό ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο οποίος και επέδωσε στους αποφοιτήσαντες της πρώτης εκπαιδευτικής σειράς τα πιστοποιητικά σπουδών, κατά την τελετή λήξης.
O Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, στη λήξη της δεύτερης εκπαιδευτικής σειράς, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό προς τους αποφοιτήσαντες με παραινέσεις και κατευθύνσεις για διάφορα θέματα υπηρεσιακού ενδιαφέροντος και επέδωσε τα πιστοποιητικά σπουδών.
Στην τελετή παρέστησαν επίσης ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Παναγιώτης Κορδολαίμης, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, Ταξίαρχος Αναστάσιος Μανιάτης και άλλοι Αξιωματικοί της Σχολής.

πηγή astynomia.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :