Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Πάνος Σκουρλέτης Κανείς δεν πρέπει να είναι αστυνομικός μόνο για τον μισθό»

 Στoν ανθρωποκεντρισμό και τη φιλικότητα προς τον πολίτη που πρέπει να καλλιεργήσει και να επιβεβαιώνει καθημερινά η Ελληνική Αστυνομία αναφέρθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης στον χαιρετισμό του κατά τα εγκαίνια του πληροφοριακού περιπτέρου της ΕΛΑΣ στην 82η ΔΕΘ.
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ο σύγχρονος αστυνομικός οφείλει να εγγυάται την ομαλή λειτουργία της δημοκρατίας και να χαρακτηρίζεται από ανιδιοτέλεια. «Κανείς δεν πρέπει να είναι υπουργός για την καρέκλα αλλά για την κοινωνία. Κανείς δεν πρέπει να είναι αστυνομικός μόνο για τον μισθό», επισήμανε ο κ. Σκουρλέτης, ο οποίος παραδέχτηκε τις ελλείψεις σε μέσα και ανταλλακτικά, αποτέλεσμα -όπως είπε- των πολιτικών των τελευταίων δεκαετιών. «Ωστόσο είναι ορατά τα σημάδια ανάκαμψης που θα μας επιτρέψουν να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον», σημείωσε.
Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Νίκος Τόσκας τόνισε ότι η ΕΛΑΣ "πουλάει" ασφάλεια ώστε η χώρα μας να αποτελεί σήμερα πυλώνα σταθερότητας.
Αναφέρθηκε, δε, στις προσπάθειες για εκσυγχρονισμό της ΕΛΑΣ παρά την έλλειψη πόρων και στο πλαίσιο αυτό γνωστοποίησε ότι θα διατεθούν 10 εκατ. ευρώ από τον προϋπολογισμό της αστυνομίας για οχήματα. παράλληλα με το ευρωπαϊκο πρόγραμμα των 12 εκατ. ευρώ που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Στα εγκαίνια του πληροφοριακού κέντρου έδωσαν το «παρών» η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας κα ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης.Πηγή voria.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :