Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Τελετή Αγιασμού στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας της Αστυνομικής Ακαδημίας, για την έναρξη των μεταπτυχιακών σπουδών της 21ης εκπαιδευτικής σειράς έτους 2017-2018

 


Ενόψει του νέου εκπαιδευτικού έτους 2017-2018, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017 το πρωί, στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας της Αστυνομικής Ακαδημίας, η τελετή αγιασμού των σπουδαστών της 21ης εκπαιδευτικής σειράς.
Στην τελετή χοροστάτησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ταξίαρχος Νεκτάριος Κιούλος, ενώ παρέστησαν ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Παναγιώτης Κορδολαίμης, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, Ταξίαρχος Αναστάσιος Μανιάτης, ο Διοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Βράντζας και ο Διοικητής της Σχολής Αξιωματικών, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Ρόκκος. Επίσης παρευρέθηκαν επιτελείς των Σχολών της Αστυνομικής Ακαδημίας καθώς και διδακτικό προσωπικό της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας.
Στην 21η εκπαιδευτική σειρά της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας θα φοιτήσουν τριάντα τρεις (33) σπουδαστές εκ των οποίων οι είκοσι δύο (22) προέρχονται από την Ελληνική Αστυνομία, δύο (2) από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, δύο (2) από το Πυροσβεστικό Σώμα, ένας (1) από το Λιμενικό Σώμα, τρεις (3) από την Αστυνομία της Κύπρου και τρεις (3) από Υπουργεία και Υπηρεσίες του ευρύτερου δημόσιου τομέα.
Ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε στους σπουδαστές της Σχολής να έχουν γόνιμη και παραγωγική φοίτηση.
Επισημαίνεται ότι η Σχολή Εθνικής Ασφάλειας, της Αστυνομικής Ακαδημίας, είναι σχολή διακλαδικού χαρακτήρα και παρέχει μεταπτυχιακές σπουδές σε θέματα που σχετίζονται με τη Στρατηγική και Πολιτική Εθνικής Ασφάλειας και αφορούν στις Διακρατικές και Διεθνείς Σχέσεις, στους Διεθνείς Οργανισμούς, στο Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο, στην Κρατική Ασφάλεια, στην εφαρμογή της Διοικητικής Επιστήμης και Πρακτικής στη Δημόσια Διοίκηση, στη Δημόσια Ασφάλεια και στη Διαχείριση Κρίσεων, στην Πολιτική και Διπλωματική Ιστορία.


πηγή astynomia.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :