Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

1o Παγκρήτιο Συνέδριο Αξιωματικών Αστυνομίας το Σάββατο 23/9 στο Ηράκλειο

 

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης ανακοινώνει την διεξαγωγή του “1ου Παγκρήτιου Συνεδρίου Αξιωματικών Αστυνομίας” που θα πραγματοποιηθεί τοΣάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 09:30΄ στο Επιμελητήριο Ηρακλείου με θέμα :
«Στοχοθετούμε & διεκδικούμε για το μέλλον
μίας σύγχρονης και αποτελεσματικής Αστυνομίας … »
Σκοπός του συνεδρίου είναι να αναπτυχθούν μέσα από δημόσιο διάλογο με αρμόδιους φορείς ρηξικέλευθες προτάσεις και ιδέες που θα συμβάλλουν, με την πρόκρισή τους, στον περαιτέρω εκδημοκρατισμό και εκσυγχρονισμό των δομών λειτουργίας του αστυνομικού συστήματος αλλά και στην βελτίωση του εργασιακού – υπηρεσιακού βίου των Ελλήνων Αστυνομικών, αναβαθμίζοντας την προσφορά τους στην ελληνική κοινωνία και την χώρα μας.
Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα λάβει επίσης χώρα εισήγηση από τον νομικό εκπρόσωπο της Ένωσής μας δικηγόρο κ. Γιώργο Κοκοσάλη και τον Οπλουργό και εκπαιδευτή της ΕΛ.ΑΣ. κ. Γιάννη Τσιάμπα με θέμα « Η νόμιμη οπλοκατοχή και οπλοφορία ως παράγων ασφάλειας και μείωσης της εγκληματικότητας ; »  ενώ τέλος θα βραβευθούν οι διατελέσαντες Πρόεδροι του σωματείου μας. 
Στο συνέδριο, που πραγματοποιείται με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, έχουν κληθεί να παραβρεθούν η πολιτική και φυσική ηγεσία του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπρόσωποι του ελληνικού κοινοβουλίου, της τοπικής αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού, Αξιωματικοί της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας καθώς και εκπρόσωποι των Περιφερειακών Ενώσεων Αξιωματικών ανά την επικράτεια, συνάδελφοι από όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης, λοιποί φορείς του τόπου μας καθώς και πλήθος κόσμου.
Η αφίσα και το πρόγραμμα του συνεδρίου ... 


afisa

πηγή penaa.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :