Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Απάτες οι διαγωνισμοί για δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια

 


Την προσοχή των χρηστών του διαδικτύου εφιστούν με ανακοινώσεις τους Aegean Airlines και Easyjet, ενόψει των δύο νέων «διαγωνισμών» που κυκλοφορούν ευρεώς τις τελευταίες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Όπως αναφέρει η Aegean:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη στο διαδίκτυο ψευδής και παραπλανητικός διαγωνισμός ισχυριζόμενος ότι η Aegean Airlines δήθεν δίνει δώρο εισιτήρια. Ο διαγωνισμός αυτός διενεργείται χωρίς κανενός είδους έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οποιαδήποτε άδεια παρεχόμενη από την εταιρεία μας Aegean Airlines S.A. Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία η εταιρεία μας ή οποιοσδήποτε τρίτος τυχόν υποστεί εξαιτίας αυτής της παραπλανητικής ενέργειας, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα με σκοπό να σταματήσει η παράνομη και παραπλανητική αυτή ενέργεια.
Σας εφιστούμε την προσοχή να μην πατήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας.
Για την επίσημη ενημέρωση σας παρακαλούμε όπως παρακολουθείτε τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας μας στο el.aegeanair.com(link is external) και στα social media στο facebook το https://www.facebook.com/aegeanairlines/?fref=ts(link is external), στο twitter το https://twitter.com/aegeanairlines(link is external) και στο instagram το https://www.instagram.com/aegeanairlines/(link is external).
..και η EasyJet:
«Ενημερωθήκαμε για έναν διαγωνισμό-απάτη στο Facebook. Παρακαλώ αγνοήστε τον, καθώς δεν είναι επίσημος. Ακολουθήστε μόνο τον επίσημο λογαριασμό για ενημερώσεις, διαγωνισμούς και προσφορές».
Οι χρήστες του διαδικτύου θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά (και σίγουρα όχι η τελευταία) που απάτες όπως αυτές κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.
πηγή lawspot.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :