Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Ο Οδηγός της Παρέας…μια πρωτοβουλία στην οποία συμμετέχει το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας

 

   


Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», με παρουσία των εθελοντών του, διοργανώνει και φέτος το καλοκαίρι την εκδήλωση «Νύχτα χωρίς Ατυχήματα», με την υποστήριξη της Τροχαίας Χαλκίδας, του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Ευβοίας, των Σαμαρειτών Χαλκίδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και των Ελλήνων Προσκόπων, το Σάββατο 22 Ιουλίου 2017 στo café bar YACHT και στο Summer Style Club GAZ. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας. 
Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των νέων και η παρακίνησή τους για την καθιέρωση του «Οδηγού της παρέας» που δε θα πιει, ώστε να οδηγήσει με ασφάλεια τους φίλους του πίσω μετά τη νυχτερινή τους διασκέδαση, αυξάνοντας έτσι την ευαισθητοποίηση του κοινού και παρουσιάζοντας στους νέους ότι το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί:   22 Ιουλίου 2017 – 10η Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα στη Χαλκίδα «Όλοι διασκεδάζουν, ΕΝΑΣ δεν πίνει… Ο ΟΔΗΓΟΣ της παρέας».  
 Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι εθελοντές θα βρίσκονται έξω από το κατάστημα για να ενθαρρύνουν τους νέους που θα προσέρχονται για διασκέδαση να επιλέξουν από την παρέα τους τον «Οδηγό της παρέας», ο οποίος αφού αποδεχτεί τον τίτλο θα είναι υποχρεωμένος να μην καταναλώσει καθόλου αλκοόλ όλο το βράδυ.
Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι να συναντήσουμε τους νέους στο δικό τους περιβάλλον και σε άμεση επικοινωνία μαζί τους να συζητήσουμε για την κατανάλωση αλκοόλ σε σχέση με την οδήγηση. Βάσει πρόσφατων στοιχείων που δημοσιεύθηκαν από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφάλειας των Μεταφορών (ETSC), μέλος του οποίου είναι και το Ι.Ο.ΑΣ., ένα στα τέσσερα ατυχήματα πανευρωπαϊκά οφείλεται στην οδήγηση υπό την επήρεια του αλκοόλ. Η εν λόγω ενέργεια θα πραγματοποιηθεί και το 3ο Σάββατο του Οκτωβρίου σε μεγάλες πόλεις της χώρας μας, όπως κάθε χρόνο από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», παράλληλα και με άλλες πόλεις της Ε.Ε. στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Νύχτας χωρίς Ατυχήματα. Περισσότερες πληροφορίες: 210 8620150, 6984111206,

πηγή  www.ioas.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :