Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Εγκαινιάστηκε το Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης Πλαστήρα (φωτό + βίντεο)

 

Τα εγκαίνια του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης Πλαστήρα στο Μορφοβούνι πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής, παρουσία της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.
atplastira22
atplastira13
Πρόκειται για ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, που αυξάνει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. 
Το νέο Α.Τ θα έχει δύναμη 22 αστυνομικών και αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην πλήρη αστυνόμευση της περιοχής. 
Τα επίσημα εγκαίνια έγιναν παρουσία του Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης κ. Δημ. Αναγνωστάκη ο οποίος στην ομιλία του ανακοίνωσε και την μεταστέγαση της ΑΔ Καρδίτσας στην Σχολή Αστυνομίας αλλά και τη  ενίσχυση της Αστυνόμευσης στον ημιορεινό και ορεινό όγκο του Δήμου Σοφάδων με μόνιμο προσωπικό και περιπολικό σε συνεννόηση μεταξύ Δημάρχου Σοφάδων και Αστυνομικού Διευθυντή Καρδίτσας. Ο ίδιος έκανε μια γενικότερη αναφορά στα θέματα αστυνόμευσης του Ν. Καρδίτσας, εξήρε το έργο του Αστυνομικού Διευθυντή της ΑΔ Καρδίτσας κ. Βασίλη Καραπιπέρη, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την Καρδίτσα ως «αστακό» λόγω της πληρότητας, όπως υποστήριξε, σε ανθρώπινο δυναμικό.
atplastira11
(Ο κ. Αναγνωστάκης συγχαίρει τον Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσας κ. Καραπιπέρη για το έργο του)

Ομιλίες επίσης πραγματοποιήθηκαν από το Δήμαρχο Λίμνης Πλαστήρα κ. Δημήτρη Τσιαντή, τον βουλευτή κ. Σπύρο Λάππα, τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ κ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα και τον Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Θεσσαλίας υποστράτηγο Δημήτρη Κοτσιάφτη ενώ μεταξύ άλλων το παρόν έδωσαν ο επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος κ. Χρήστος Δραγατάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Τσιάκος, ο πρόεδρος της ΠΕΔ κ. Γιώργος Κωτσός, ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος, ο Δήμαρχος Αργιθέας κ. Λάμπρος Τσιβόλας, ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Παναγιώτης Νάνος, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και πλήθος κόσμου.
atplastira28
atplastira14
atplastira12
(O κ. Αναγνωστάκης παρουσιάζει τη Διοίκηση του ΑΤ Λίμνης Πλαστήρα κα Μπάκαβου και κα Ιωάννα Στάθη)

 atplastira24
atplastira1
atplastira2
atplastira3
atplastira4
atplastira5
atplastira6
atplastira25
atplastira26
atplastira27
atplastira15
(Ανταλλαγή αναμνηστικών μεταξύ του Δημάρχου κ. Δ. Τσιαντή και του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ Κων/νου Τσουβάλα)
atplastira16
atplastira17
(Ανταλλαγή αναμνηστικών μεταξύ του Δημάρχου κ. Δ. Τσιαντή και του Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης κ. Δημ. Αναγνωστάκη)
atplastira19
(Ανταλλαγή αναμνηστικών μεταξύ  του Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης κ. Δημ. Αναγνωστάκη και του Αστυνομικού Διευθυντή Καρδίτσας κ. Β. Καραπιπέρη)

atplastira20
(Ανταλλαγή αναμνηστικών μεταξύ του Αστυνομικού Διευθυντή Καρδίτσας κ. Β. Καραπιπέρη και του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ κ. Τσουβάλα)
atplastira21
(Ανταλλαγή αναμνηστικών μεταξύ του Αστυνομικού Διευθυντή Καρδίτσας κ. Β. Καραπιπέρη και του επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος κ. Χρ. Δραγατάκη)

atplastira18
(Ο Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κοτσιάφτης απονέμει τιμητική πλακέτα στην οικογένεια Γαλαγάλα για τη δωρεά εξοπλισμού στο ΑΤ Λίμνης Πλαστήρα )
 πηγή karditsapress.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :