Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση Ένωσης Αξιωματικών Νοτίου Αιγαίου

 


Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου συγχαίρει δημόσια τον Δήμο της Κω και συγκεκριμένα τους Δήμαρχο Κω,  Κο ΚΥΡΙΤΣΗ Γεώργιο, και Αντιδήμαρχο Κω , Κο ΓΕΡΑΣΚΛΗ Δαυίδ , το Λιμενικό Ταμείο Κω , τους Ταξιδιωτικούς πράκτορες της Κω , τον Αστυνομικό Διευθυντή της Β' Δ.Α. Δωδεκανήσου,  Κο ΚΟΚΟΡΟΣΚΟ Κωνσταντίνο,  και κυρίως όλους τους αστυνομικούς που υπηρετούν στην Υπηρεσία Ελέγχου Διαβατηρίων του Τμήματος Ασφαλείας Κω για τις ατέρμονες και νυχθημερόν προσπάθειες που κατέβαλαν για την άμεση και επιτυχή μετεγκατάσταση της Υπηρεσίας τους σε οικίσκο στην περιοχή της Δ.Ε.Η. ως προσωρινό χώρο SCHENGEN. 
   Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που ακολούθησαν από τον καταστροφικό σεισμό τόσο οι ανωτέρω φορείς όσο και οι πολίτες της Κω απέδειξαν στην πράξη με την αγαστή συνεργασία τους ότι μπορούν να υπερκεράσουν κάθε εμπόδιο επιτυγχάνοντας την άμεση εξομάλυνση της τουριστικής κίνησης στον Λιμένα Κω. 

   Θέμης Ι. Καλαμάτας 

πηγή bloko.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :