Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ανατ.Μακεδονίας κ' Θράκης για την μετεγκατάσταση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας

 


                                                                                                              
ΕΝΩΣΗ  ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ   ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  & ΘΡΑΚΗΣ

ΘΕΜΑ: «ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ  ΔΡΑΜΑΣ »
 
      Με αφορμή τη χθεσινή (21/07/2017), επίσημη έναρξη λειτουργίας της Δ.Α Δράμας στη νέα της διεύθυνση, 1ηςΙουλίου & Χρυσοβέργη, λόγω μεταφοράς-μετεγκατάστασης των υφιστάμενων υπηρεσιών της [Επιτελείο, Τμήμα Ασφαλείας, Τμήμα Τροχαίας, Αστυνομικό Τμήμα], η Ένωση Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης εκ μέρους των μελών της [Αξιωματικοί & Ανθυπαστυνόμοι της Περιφέρειας Α.Μ.Θ] αισθάνεται την ανάγκη και συνάμα την ηθική υποχρέωση, να ευχαριστήσει θερμά τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου μας κ.ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ Δημήτριο, ως εκπρόσωπο της πολιτικής ηγεσίας για τη λήψη της σχετικής απόφασης και το συνεχές ενδιαφέρον του μέχρι την ολοκλήρωση της μετεγκατάστασης, τονΑντιπεριφερειάρχη Δράμας κ.ΠΑΤΑΚΑΚΗ Αργύρη για τη παραχώρηση του κτηρίου, την καθοριστική συμβολή των υπηρεσιών της Π.Ε. Δράμας και την καθομολογούμενα άψογη συνεργασία του με τους υπηρεσιακούς παράγοντες όλο αυτό το διάστημα, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρ.κ.ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κων/νο και τονΕπιτελάρχη του Α.Ε.Α. Αντιστρ.κ.ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλεκ μέρους της φυσικής μας ηγεσίας για την ανεκτίμητη αρωγή τους στις διαδικασίες επισκευής, ανακαίνισης του κτηρίου & παρακολούθησης των απαιτούμενων εργασιών (μέσω των αρμοδίων τεχνικών υπηρεσιών του Α.Ε.Α), τον Δήμαρχο Δράμας κ.ΜΑΜΣΑΚΟ Χριστόδουλο καθώς τουςτρείς (3) Βουλευτές Δράμας κ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ Χρήστο (ΣΥΡΙΖΑ)κ. ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ Δημήτριο (ΝΔ) και την κα. ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ Χαρά(Δημοκρατική Συμπαράταξη-ΠΑ.ΣΟ.Κ) για το αμέριστο ενδιαφέρον τους και τη συνεχή θεσμική τους στήριξη με καίριες παρεμβάσεις, χωρίς τη βοήθεια των οποίων ενδεχομένως θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα σήμερα, αναφορικά με την εξέλιξη στο συγκεκριμένο ζήτημα.
 

    Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους ανεξαιρέτως τους φορείς, τις αρχές αλλά και ιδιώτες που παρείχαν αθόρυβα και ανώνυμα οποιαδήποτε ηθική, οικονομική ή υλικοτεχνική υποστήριξη σε αυτό το εγχείρημα (έπιπλα, γραφεία κλπ). Τέλος, ευχαριστούμε τους πολίτες που με κατανόηση και υπομονή, εξυπηρετήθηκαν χωρίς διαμαρτυρίες εδώ και μια βδομάδα που διήρκησε η μετακόμιση, στο πρώην κτήριο Δ.Α Δράμας, σε περιβάλλον με πακεταρισμένες κούτες και στοιβαγμένα γραφεία με τη προοπτική μιας νέας αρχής σε ένα ποιοτικότερο, μεγαλύτερο κτήριο.
     Είναι αληθές ότι η υλοποίηση της μεταστέγασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, σε ιδιόκτητο κτήριο(χωρίς επιμίσθιο) με επαρκέστερους και πιο εξυπηρετικούς χώρους, αποτέλεσε διαχρονικό όραμα & πάγιο αίτημα της Ένωσης μας αφουγκραζόμενη το αστυνομικό προσωπικό που εκπροσωπεί, τη κοινωνία αλλά και τη γενικότερηοικονομική κατάσταση της χώρας. Με τη δημόσια δέσμευση ως αστυνομικοί να συνεχίσουμε να δίνουμε το καλύτερο εαυτό μας και απ’ τις νέες εγκαταστάσεις μας, δηλώνουμε για άλλη μια φορά σύμμαχοι του πολίτη και παρόντες στη καθημερινή μάχη για την ασφάλειά του.

 

 
Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :