Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Η Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. κοντά στους νέους Υπαστυνόμους Β' του Τ.Ε.Μ.Α.(φωτ-vid)

 

Στην Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας στο Πανόραμα Βεροίας πραγματοποιήθηκε σήμερα τελετή ορκωμοσίας  είκοσι οκτώ (28) νέων Υπαστυνόμων Β’.
Τα ξίφη επέδωσε ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος  ΔΡΑΓΑΤΑΚΗΣ Χρήστος , συνεπικουρούμενος από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο ΜΑΝΤΖΟΥΚΑ Αθανάσιο  και τον Διοικητή της Σχολής, Αστυνομικό Διευθυντή ΚΟΥΓΚΑ Διονύσιο.
Στη δοξολογία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βέροιας, Ναούσης & Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων.
Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγος ΒΥΝΙΟΣ Γεώργιος , ο Εισαγγελέας Εφετών Ιωαννίνων, κ. Αργύριος Δημόπουλος, ο Αντεισαγγελέας Εφετών Θεσσαλονίκης κ. Δημήτριος Μητρουλιάς, διδάσκοντες καθηγητές της Σχολής ,ανώτεροι αξιωματικοί του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας , συγγενείς και φίλοι των ορκισθέντων,καθώς και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων.
Η Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. αντιπροσωπεύτηκε από τον  Γενικό Γραμματέα της Α/Β' ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ Άγγελο και τον Ανθ/μο ΝΤΕΛΗΓΙΑΝΝΗ Πέτρο , Γραμματέα Ανθ/μων και υπεύθυνο Εκδόσεων και Ιστοσελίδας της.
Ευχόμαστε στους νέους Υπαστυνόμους Β' καλή σταδιοδρομία στο έργο ευθύνης που αναλαμβάνουν  και δεσμευόμαστε να είμαστε πάντα δίπλα τους .
  Συγγενείς και φίλοι παρακολούθησαν από κοντά τα αγαπημένα τους πρόσωπα .


Ο Πρόεδρος Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας Α/Α' ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης και ο Γενικός Γραμματέας Ένωσης Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας κ' Θράκης Α/Β' ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ Άγγελος.


               

Ο Διοικητής της Σχολής Α/Δ' ΚΟΥΓΚΑΣ Διονύσιος  


Τα ξίφη στους νέους Υπαστυνόμους Β'  επέδωσε ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος ΔΡΑΓΑΤΑΚΗΣ Ιωάννης .Αναμνηστική φωτογραφία μετά το πέρας της εκδήλωσης 


Βίντεο από την ορκωμοσία Η τελετή ολοκληρώθηκε με παρέλαση των ορκισθέντων.


Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :