Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Το πρόγραμμα του Δ.Σ. της ΠΟΑΞΙΑ που φιλοξενείται στη Λαμία

 

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Στερεάς Ελλάδας την Πέμπτη 08/6 και Παρασκευή 09/6, κατόπιν προσκλήσεως, φιλοξενεί στη πόλη της Λαμίας το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας. 

 

Η ανακοίνωση της Ένωσης:

    Στα πλαίσια της παρουσίας του στη πόλη μας θα λάβουν χώρα οι εξής συναντήσεις και δράσεις:

1)            Την Πέμπτη 08/6 και ώρα 14:00 αντιπροσωπεία των Διοικητικών Συμβουλίων της Ομοσπονδίας και της Ένωσης μας θα έχουν συνάντηση με το Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κων/νο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.

2)            Την ίδια ημέρα και ώρα 18:30 θα έχουν συνάντηση με τον Αντιπεριφεριάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Ευθύμιο ΚΑΡΑΙΣΚΟ.

3)            Την ίδια ημέρα και ώρα 19:00 θα έχουν συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαμιέων κ. Νικόλαο ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ.

   

    Μετά το πέρας των συναντήσεων και περί ώρα 19:45 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών.

 

4)            Την Παρασκευή 09/6 και ώρα 08:45 αντιπροσωπεία των Διοικητικών Συμβουλίων της Ομοσπονδίας και της Ένωσης μας θα έχουν συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. ΝΙΚΟΛΑΟ,

5)            Την ίδια ημέρα και ώρα 09:45 θα υπάρξει συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας κ. Νικόλαο ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ. 

 

     Μετά το πέρας των συναντήσεων και περί ώρα 11:00 στην Αίθουσα των πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου (Λεωνίδου 9), με κύριους ομιλητές εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Ανάλυση του Νέου Μισθολογίου στα σώματα ασφαλείας και των επιπτώσεων αυτού στο εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό (επαναπροσδιορισμός συντάξεων)», την οποία έχουν κληθεί να παρακολουθήσουν πλήθος συναδέλφων από όλες τις υπηρεσίες της Στερεάς Ελλάδας.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση σας. 

πηγή bloko.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :