Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια του 9ου Πανθρακικού Ανταμώματος στην Δράμα

 Απαγόρευση κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης των οχημάτων όλων των κατηγοριών κατά τη διάρκεια εορτασμού του 9ου Πανθρακικού Ανταμώματος, στα πλαίσια των εκδηλώσεων "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2017" στην Δράμα τις 30-06-2017 και 01-07-2017.
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ TΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΡΑΜΑΣ
Έχοντας υπόψη :
1. Τις διατάξεις του άρθρου 52 παρ.2 του Ν.2696/99 "Περί Κώδικος Οδικής Κυκλοφορίας".
2. Το γεγονός ότι την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 και το Σάββατο 01 Ιουλίου 2017, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις από το Σύλλογο Εβριτών Ν. Δράμας «Ο Έβρος» στα πλαίσια του 9ου Πανθρακικού Ανταμώματος, κατά των εορτασμό των Ελευθερίων στην πόλη της Δράμας.
3. Το γεγονός ότι η κυκλοφορία των οχημάτων δύναται να πραγματοποιείται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα από άλλες οδούς.
4. Το γεγονός ότι η εν λόγω ρύθμιση αποτελεί έκτακτη περίπτωση και επιβάλλεται από ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας για αντιμετώπιση τελείως προσωρινής κατάστασης, από τις διατάξεις της παρούσας, δεν προκαλείται  δαπάνη σε βάρος του Δημοσίου και αποσκοπούντες στην αποτροπή ενδεχομένου ατυχήματος  και την προστασία των διερχομένων.
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
1.-  Απαγορεύουμε προσωρινά την κυκλοφορία, στάση και στάθμευση των οχημάτων όλων των κατηγοριών (εκτός των οχημάτων έκτακτης ανάγκης) ως εξής :
  • Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017
Στις περιμετρικές οδούς της Κεντρικής Πλατείας Δράμας, στην οδό Εθν. Αμύνης (από Καραϊσκάκη έως πλατεία Ελευθερίας), κατά τις ώρες 18:00΄ έως 20:00΄ και στην οδό Χελμού περιοχής Ανάπλασης κατά τις ώρες 18:00' έως 23:00'.
  • Σάββατο 01 Ιουλίου 2017
Στην ενταύθα οδό Αγ. Αναργύρων από δ/ση Παπαναγιώτου έως Αισχύλου και στην οδό Παπαφλέσσα από Αμφιπόλεως έως Δημοκρίτου, κατά τις ώρες 07:00' έως 11:00'.
Στις περιμετρικές οδούς της Κεντρικής Πλατείας Δράμας, στην οδό Εθν. Αμύνης (από Καραϊσκάκη έως πλατεία Ελευθερίας), στην οδό Βενιζέλου (από την πλατεία ως την οδό Περδίκα) κατά τις ώρες 17:00' έως 21:00'.
Στην ενταύθα οδό Γούναρη από Περδίκα ως Καστρινού, στις οδούς Δουμπέσσα και Καστρινού (από Γούναρη έως Οδυσσέως), κατά τις ώρες 18:00' έως 24:00'.
2.- Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από παράπλευρες οδούς, σύμφωνα με τη σήμανση που θα τοποθετηθεί για το σκοπό αυτό, από τους διοργανωτές των εκδηλώσεων.
3.- Οι παραβάτες της παρούσας θα διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, η δε εκτέλεσή της ανατίθεται στους Αστυνομικούς Υπαλλήλους.
4.-  Η παρούσα να δημοσιευθεί στον ημερήσιο τύπο και να αναρτηθεί στους συνήθεις τόπους δημοσίων ανακοινώσεων.

πηγή dramania.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :