Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Εκπροσώπηση της Ένωσής μας στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας(φωτ-video)

 Την Δευτέρα 15 Μαίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Grand Hotel στην Θεσσαλονίκη η ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας την οποία τίμησε με την παρουσία τους ο πολιτικός κόσμος της περιοχής, η φυσική ηγεσία , εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργανώσεων και πλήθος συναδέλφων.

Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με ομιλία του Προέδρου της Ε.Α.Κ.Μ. ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗ Ιωάννη , ο οποίος στην εισήγησή του κατέθεσε προτάσεις που αφορούν το προσφυγικό ,το αστυνομικό πειθαρχικό δίκαιο, την αλλαγή μοντέλου εξυπηρέτησης των πολιτών.


Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Α/Δ' ΚΤΑΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννης ο οποίος αναφέρθηκε στο νέο μισθολόγιο ,τα αποτελέσματα της επιτροπής για το βαθμολόγιο, το συνταξιοδοτικό και κάλεσε σε συμμετοχή το σύνολο των συναδέλφων στην συγκέντρωση της 17ης Μαίου .
Ακολούθησε βράβευση από την Ε.Α.Κ.Μ. στον επιχειρηματία κο ΣΟΥΚΟ Κωνσταντίνο για την δωρεά του κλειστού σκοπευτηρίου στην Σχολή Μετ/σης και Επιμόρφωσης Βέροιας.
Βράβευση του Διοικητή της Σχολής Μετ/σης και Επιμόρφωσης ΕΛ.ΑΣ. Βόρειας Ελλάδας Α/Υ' ΚΟΥΓΚΑ Διονυσίου  για το έργο του στην Σχολή . 

Στην συνέχεια πήραν τον λόγο εκπρόσωποι κομάτων ,της τοπικής αυτοδιοίκησης και της φυσικής ηγεσίας.
Η ένωσή μας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρό της και  Γ’ Αντιπρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Α/Υ' ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗ Αναστάσιο , τον  τον Γενικό Γραμματέα της Α/Β' ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ 'Αγγελο , τον Β' Αντιπρόδερο της Α/Α' ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗ Βασίλειο,τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα  της Α/Α' ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗ Πέτρο,  ,την Ταμία της Α/Β' ΖΟΥΠΗ Κορίνα-Αικατερίνη και τον Υπεύθυνο Εκδόσεων Ανθ/μο ΝΤΕΛΗΓΙΑΝΝΗ Πέτρο.Παρακολουθείστε στο video που ακολουθεί το πρώτο μέρος της Γενικής Συνέλευσης.

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :