Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Αποχώρηση εκπροσώπων μας από το Συμβούλιο Μεταθέσεων Ανωτέρων

 


Κατά τη χθεσινή, έκτακτη συνεδρίαση του Ανώτερου Συμβουλίου Μεταθέσεων για τις τοποθετήσεις των Αξιωματικών στο πλαίσιο της υλοποίησης της αναδιάρθρωσης, οι εκπρόσωποί μας αποχώρησαν από αυτό, μεσούσης της συνεδρίασης, καταγγέλλοντας την όλη διαδικασία που ακολουθήθηκε.
Και τούτο διότι διαπιστώθηκαν εξωθεσμικές παρεμβάσεις τις οποίες δεν αποδεχόμαστε και πολύ περισσότερο, αρνούμαστε να νομιμοποιήσουμε με την παρουσία μας.
Με έκπληξη, επίσης, διαπιστώσαμε ότι το Ανώτερο Συμβούλιο, με ευθύνη των υπηρεσιακών παραγόντων, ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση, επικυρώνοντας τις μεταθέσεις που ανακοινώθηκαν σήμερα.
Οι Ομοσπονδίες μας, διαχωρίζουν τη θέση τους και καλούν τους συναδέλφους που μετακινήθηκαν παρά τη θέλησή τους ή δεν ικανοποιήθηκε το αίτημά τους, να υποβάλλουν αίτηση θεραπείας. Επίσης, δε, οι Ομοσπονδίες ζήτησαν ήδη τα πρακτικά της συνεδρίασης, τα αιτήματα των συναδέλφων που είχαν υποβληθεί , καθώς και τις υπηρεσιακές προτάσεις επ’ αυτών.
Δηλώνουμε ότι θα εξαντλήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα για να προασπίσουμε τα δικαιώματα των συναδέλφων μας. Είναι ανεπίτρεπτο οι αγώνες που δώσαμε για να υπάρχει διαφάνεια και κατοχύρωση της αξιοκρατίας, να υπονομεύονται χωρίς να αντιδρά κανείς…
Κατόπιν τούτων, καλούμε τον κ. Υπουργό και τον κ. Αρχηγό, εφόσον σέβονται το θεσμικό μας ρόλο και τις δημοκρατικές διαδικασίες λειτουργίας των Συμβουλίων, να ακυρώσουν τις χθεσινές αποφάσεις, να συγκαλέσουν εκ νέου το Συμβούλιο και να επανεξεταστούν από μηδενική βάση οι τοποθετήσεις των Αξιωματικών, βάσει των αιτημάτων τους.
 2015 07 poaxia poasy

πηγή poaxia.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :