Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Μειώστε την ταχύτητα στην πόλη

 Ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία η καμπάνια κοινωνικής ευαισθητοποίησης για την μείωση της ταχύτητας μέσα στην πόλη #SlowDown, που πραγματοποιείται σε όλον τον κόσμο από τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ.
Στην Αλεξανδρούπολη ακολουθώντας την πανελλήνια δράση και σε συνεργασία με τις διευθύνσεις σχολείων της περιοχής οργανώσαμε εκπαιδευτικές συναντήσεις με μαθητές που επισκέπτονται οργανωμένα τη Βιβλιοθήκη για την περίοδο αυτήν. Συγκεκριμένα περισσότεροι των 350 μαθητών θα επισκεφθούν τον χώρο και θα ενημερωθούν σχετικά. «Αγαπάμε την ταχύτητα των 30χλμ!» , «Χαμηλώνουμε ταχύτητα» ,”Σώζουμε Ζωές», «Τα τροχαία δεν είναι ατυχήματα είναι Εγκλήματα που θα μπορούσαν να αποφευχθούν», «Ας είμαστε ευγενείς- Όλοι μοιραζόμαστε τον ίδιο δρόμο στον κόσμο» είναι μερικά από τα μηνύματα που παίρνουν μαζί τους τα παιδιά φεύγοντας από τη Βιβλιοθήκη αυτήν την εβδομάδα.
Καθημερινά 10.00-12.00 πραγματοποιούνται διαδραστικά εκπαιδευτικά προγράμματα για την οδική ασφάλεια με μαθητές Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης. Συμπεριλαμβάνονται προβολές με ειδικά video στην Αίθουσα Προβολών της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Επίσης τα παιδιά κάνουν εικονική προσομοίωση φορώντας τα ειδικά γυαλιά DRUNK BUSTERS για να έρθουν σε επαφή με την αίσθηση της οδήγησης υπό μέθη, έτσι όπως επιστημονικά έχει καταγραφεί πως «βλέπει» ο εγκέφαλος.
Απόψε το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον αστυνομικό τροχαίας και δημοτικό σύμβουλο Κώστα Χατζηαναγνώστου καθώς και προβολή της ταινίας «Πεταλούδες στην Άσφαλτο», παραγωγή ΕΡΤ. Θα συμμετέχουν οι μαθητές του σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας.
Οργάνωση
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
SOS ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ Πανελλαδικός Σύλλογος για την υποστήριξη Θυμάτων από Τροχαία με την συμπαράσταση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης.


πηγή thrakinea.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :