Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Φωτορεπορτάζ από την μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της 17ης Μαίου

 


Το ολονύχτιο ταξίδι για την Αθήνα , ο βροχερός καιρός , ο αιφνιδιαστικός τρόπος που κατατέθηκε το σχέδιο νόμου δεν εμπόδισε την Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. να είναι παρούσα και σε αυτούς τους αγώνες . Τίποτα δεν κερδίζεται οριστικά και τίποτα δεν χαρίζεται . Η επιβίωση χρειάζεται οργάνωση και διαρκή αγώνα .


Η κεφαλή της πορείας μπροστά από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία ,λίγο πριν καταλήξει να αποκλείσει συμβολικά την είσοδο της Βουλής.


Ο πρώην Πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ , Αντιστράτηγος ε.α. ΓΕΩΡΓΑΤΖΗΣ Δημήτριος πάντα δίπλα μας στους αγώνες του Συνδικάτου μας.


Οι αδελφοποιημένες Ενώσεις Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατ.Μακεδονίας 'κ Θράκης μαζί στο πεζοδρόμιο ακόμα μια φορά. Οι πρόεδροι Αξιωματικών Στερεάς Ελλάδας και Ανατ.Μακεδονίας ΄κ Θράκης Ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙΑ.Α. μπροστά στην Παλιά Βουλή έδωσε τον τόνο του αγώνα.


Οι πρόεδροι των Ενώσεων Αξιωματικών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας μαζί με τον Α/Υ' ΠΛΑΤΙΑ Κωνσταντίνο ,Ειδικό Γραμματέα Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Οικονομικών-Ασφαλιστικών-Θεσμικών θεμάτων Προσωπικού .Η Ένωση Αξιωματικών Αττικής έδωσε δυναμικό παρόν στη μεγαλειώδη Συγκέντρωση των Σ.Α.Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :