Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Κατσιαμάκας: "Μας βλέπω Μεγάλη Παρασκευή στο Σύνταγμα" - Στον αέρα η μάχιμη πενταετία

 Στο βήμα της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής ανέβηκε ο πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ. Ο Γιάννης Κατσιαμάκας είπε μεταξύ άλλων: "Για την παράλληλη επετηρίδα και τη 
βαθμολογική εξέλιξη των ανθυπαστυνόμων ανέλαβα με προσωπική συμμετοχή στην επιτροπή, για να έχω και την ευθύνη αλλά και την συνολική εικόνα" πρότεινε μάλιστα την παραμονή των αξιωματικών με λιγότερα από 35 χρονιά, εάν το επιθυμούν.

Για το ζήτημα των ανθυπαστυνόμων προτείνει την προαγωγή τους στο βαθμό του Υπαστυνόμου Β' μετά 9 χρονιά και σταδιακή εξέλιξη μέχρι το βαθμό του Αστυνόμου β.

Για το Μισθολόγιο είπε ότι η κυβέρνηση κρατά κλειστά τα χαρτιά της, αλλά ότι είναι αδιαπραγμάτευτη η θέση των Αξιωματικών να εφαρμοστεί η απόφαση του ΣτΕ. 

"Μας βλέπω Μεγάλη Παρασκευή στο Σύνταγμα." είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ.

Για το Ασφαλιστικό είπε: "Ένα χρόνο μετρά την ψήφιση κανείς δεν μας ενημερώνει για τον τρόπο υπολογισμού των συντάξεων ούτε τι θα γίνει με τη μάχιμη πενταετία", ενώ για το ΤΕΑΠΑΣΑ: "Με αφορμή την παρουσία της κ. Χαρώνη θέλω να ζητήσω να βρεθεί λύση ώστε το εφάπαξ να λαμβάνεται μέσα σε 6 μήνες από την αποστρατεία".

πηγή bloko.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :