Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Ημερίδα ενημέρωσης για το Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ. στην Δράμα

 
Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ενημερωτική ημερίδα που οργανώθηκε από την Τοπική Διοίκηση Δράμας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών,  εκπροσωπήθηκε η Ε.Α.Α.Μ.Θ. σήμερα 04/04/2017 σε αίθουσα του Μουσικού Ωδείου Δράμας .
Με κύριους ομιλητές τον Πρόεδρο ΤΣΑΓΑΝΟ Ιωάννη και τον Οργανωτικό Γραμματέα ΛΙΤΣΙΟ Απόστολο , του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών Πυροσβεστών και Λιμενικών (Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ.) , εκτέθηκαν θέματα που αφορούν εγγεγραμμένα μέλη του Ταμείου καθώς και όποιον επιθυμεί να εγγραφεί.

Την ημερίδα άνοιξε ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Δράμας  Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς ο οποίος έκανε μια σύντομη ιστορική αναδρομή στην πορεία του Ταμείου στον χρόνο από το 1994 ( ως Λ.Α.Μ.Δ.Ε.Α. ) έως σήμερα .
Στη συνέχει τον λόγο πήραν οι κύριοι ομιλητές οι οποίοι αναφέρθηκαν στον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας του Ταμείου καθώς και τις επιδιώξεις του για το μέλλον. Ακολούθησε συζήτηση στην οποία απαντήθηκαν ερωτήματα των παρευρισκομένων συναδέλφων , ενώ μοιράστηκε και ενημερωτικό υλικό .

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :