Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Συνάντηση για την τουριστική ασφάλεια στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου

 

Συνάντηση με θέμα την τουριστική ασφάλεια είχαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, κος Γιάννης Πάππου και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου, κος Νίκος Μπόνης με τον  Αστυνομικό Υποδιευθυντή και Πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών Νοτίου Αιγαίου, κο Θέμη Καλαμάτα, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου και αφορούσε σε θέματα που άπτονται της ασφάλειας τόσο των επισκεπτών όσο και των κατοίκων του νησιού αλλά κυρίως της περιοχής ευθύνης του κου Καλάματα, λόγω αυξημένης τουριστικής κίνησης και ενδιαφέροντος.
Η τουριστική ασφάλεια που το νησί μας, η Ρόδος, προσφέρει στους επισκέπτες αποτελεί, έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες επιτυχίας και εδραίωσής του. Η διατήρηση και αύξηση των επιπέδων τουριστικής ασφάλειας απαιτεί συνεχή, επίπονη και πολύπλευρη προσπάθεια σε διάφορα επίπεδα.
Ο Πρόεδρος, κος Γιάννης Πάππου δήλωσε ότι «η ασφάλεια δεν αφορά μονάχα τους επισκέπτες αλλά και τους ίδιους τους κατοίκους των νησιών μας καθώς αποτελεί βασική προϋπόθεση για ποιότητα ζωής και  ανάπτυξη, για την παραγωγικότητα και την ευημερία».
Οι παρευρισκόμενοι υπογράμμισαν την μεταξύ τους αρμονική συνεργασία, αλλά και με τις λοιπές  αρμόδιες Αρχές Ασφαλείας , την ανάγκη επίδειξης σχολαστικότητας και σοβαρότητας για το θέμα, χωρίς ίχνος εφησυχασμού και την ανάγκη απόκτησης της κατάλληλης τουριστικής καλλιέργειας και συνείδησης.


 Πηγή dimokratiki.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :