Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Ολοκληρώθηκε ημερίδα στην Καβάλα με θέμα «Πρακτικές εφαρμογής εγκληματολογίας και ανακριτικής»

 Με τεράστια επιτυχία και τα θετικά σχόλια του συνόλου των συμμετεχόντων Αξιωματικών και λοιπών αστυνομικών της Δ.Α. Καβάλας και ΔΑ Δράμας, που εκπαιδεύτηκαν στο πλαίσιο της, ολοκληρώθηκε η  Ημερίδα με θέμα «Πρακτικές εφαρμογής εγκληματολογίας και ανακριτικής» που συνδιοργανώθηκε από την  Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας κ’ Θράκης , το Σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας ,την Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας ,το Ινστιτούτο Πρόληψης και Θεραπείας της Βίας και Ισότητας των Δύο Φύλων και το Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με ομιλητές τους:
ΘΕΜΕΛΗ Όλγα ,Αναπλ. Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Κρήτης ,
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ Νικόλαο , Αστυνομικό Υποδιευθυντή ,
ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ Ασημένια ,Δικηγόρο,
Dr ΚΟΥΤΣΟΥΚΗ Σπυρίδων Ειδικό Ιατροδικαστή.


Συντονίστρια της ημερίδας η κα ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΟΥ Σεβαστή ,Αναπλ. Καθηγήτρια Τμήματος Διοίκησης και πολιτικής Επιστήμης – Πρόεδρος του «ΒΙΑ-ΣΤΟΠ»
Λόγω της μεγάλης της επιτυχίας και του ενδιαφέροντος μιας και του γεγονότος οτι απηχεί άμεσα στο καθήκον και την αποστολή των  υπηρεσιών, η Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. προτίθεται να την επαναλάβει και σε άλλες Διευθύνσεις Αστυνομίας.Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :