Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Facebook «Town Hall»: Η υπηρεσία που θα μας βοηθά να επικοινωνούμε με τις τοπικές αρχές

 

Μια νέα δυνατότητα θα προσθέσει σύντομα το Facebook, η οποία θα μας βοηθά να βρίσκουμε και να επικοινωνούμε με τις τοπικές αρχές. Η νέα δυνατότητα ονομάζεται “Town Hall” ή “Δημαρχείο” και θα γίνει διαθέσιμη πολύ σύντομα.
Η λογική πίσω από το Facebook Town Hall είναι να μπορεί να έρθει εύκολα σε επικοινωνία, οποιοσδήποτε πολίτης με τους τοπικούς φορείς της πόλης του.
Μερικοί από αυτούς είναι ο Δήμαρχος, το τοπικό συμβούλιο, τα ανώτατα στελέχη της Αστυνομίας και Νοσοκομείων

Ηλειτουργία του είναι πολύ απλή. Απλά εισάγεις τη διεύθυνσή σου, το Facebook σου εμφανίζει μία λίστα με τους “τοπικούς άρχοντες” της περιοχής που βρίσκεσαι και στη συνέχεια σου επιτρέπει να έρθεις σε επικοινωνία μαζί τους.
facebook town hall2
Στις mobile εφαρμογές, το Town Hall θα φαίνεται στην λίστα με τις εφαρμογές που διαθέτει το Facebook. Μπορεί να βρεθεί στο “hamburger” μενού    (3 γραμμές) στο κάτω δεξί μέρος της εφαρμογής του Facebook για iOS και Android.
Η νέα δυνατότητα βρίσκεται προς το παρόν σε δοκιμαστική λειτουργία και σε περιορισμένες περιοχές του πλανήτη. Στην λίστα του Town Hall θα εμφανίζονται αυτοί που διαθέτουν Facebook Page και η επικοινωνία θα πραγματοποιείται με τα στοιχεία που έχουν ήδη δώσει οι τοπικές αρχές.

  Πηγή: thenerd.gr

αναδημοσίευση από dramania.gr 

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :