Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

ΑΜΘ: Έπιασαν δουλειά οι τοπικοί αστυνομικοί

 Ξεκίνησε η λειτουργία του θεσμού του Τοπικού Αστυνόμου σε πέντε περιοχές στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Συγκεκριμένα ο νέος θεσμός λειτουργεί πλέον στο Σιδηρόνερο του δήμου Δράμας, στο Σώστη του δήμου Ιάσμου, στη Νέα Βύσσα του δήμου Ορεστιάδας, στους Μεταξάδες του δήμου Διδυμοτείχου και στα Λάβαρα του δήμου Σουφλίου.
Ο Τοπικός Αστυνόμος έρχεται για να βελτιώσει την ποιότητα του επιπέδου της εξυπηρέτησης των πολιτών και να εκπληρώσει την κοινωνική προσδοκία για καθημερινή παρουσία και άμεση επικοινωνία του πολίτη με τον αστυνομικό.
Ως θεσμός επικεντρώνεται στην άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών και την επίλυση ζητημάτων καθημερινότητας που τους απασχολούν και εμπίπτουν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Ελληνικής Αστυνομίας.
Με αφορμή την έναρξη της λειτουργίας του νέου αυτού θεσμού πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί και το μεσημέρι τελετές αγιασμού στη Νέα Βύσσα, τους Μεταξάδες και τα Λάβαρα Έβρου.
Στις παραπάνω τελετές ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Υποστράτηγος Νικόλαος Μενεξίδης, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της λειτουργίας του θεσμού στις συγκεκριμένες περιοχές, έδωσε ευχές στους Τοπικούς Αστυνόμους, ευχαρίστησε όλες τις τοπικές αρχές που βοήθησαν στην υλοποίηση του θεσμού και τέλος κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν τον Τοπικό Αστυνόμο, να τον εμπιστευτούν και να τον αξιοποιήσουν, στο πλαίσιο των καθηκόντων του.

πηγή thrakinea.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :