Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Ξεκινάει η μετακόμιση του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης στο κτήριο της παλιάς ΔΟΥ

 


Το πράσινο φως για την μετεγκατάσταση του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης στο κτήριο, όπου στεγάζονταν η ΔΟΥ Ελευθερούπολης έως τις αρχές του 2013, όταν και ενοποιήθηκε με τη ΔΟΥ Καβάλας, «άναψε» σήμερα με απόφαση της η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου. Την πληροφορία επιβεβαίωσε στο «Χ» ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης.
Έτσι, μπαίνει σε εφαρμογή η απόφαση της Διεύθυνσης Εκμετάλλευσης του Τμήματος Διαχείρισης Συμβάσεων Παραχώρησης της (ΕΤΑΔ) για την παραχώρηση χρήσης του ισογείου (440τμ) και υπογείου στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη για την στέγαση του Α.Τ. Ελευθερούπολης, καθώς και η χρήση του 1ου ορόφου στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών του Ειρηνοδικείου Παγγαίου, που είχε δημοσιευτεί στις 9 Σεπτεμβρίου 2013.
Με την υπογραφή της σχετικής απόφασης από τη διοίκηση της ΕΤΑΔ, το Ελληνικό Δημόσιο γλιτώνει ένα ποσό που αγγίζει τις 40.000 ευρώ ετησίως, αφού το Α.Τ. Ελευθερούπολης στεγάζεται σε ιδιωτικό χώρο, με το μίσθωμα να ξεπερνά τις 3.000 ευρώ!
Παράλληλα, όπως ανέφερε στο «Χ» ο κ. Αναστασιάδης, ο δήμος Παγγαίου διεκδικεί την παραχώρηση χρήσης του υπόλοιπου τμήματος του κτηρίου, ώστε να στεγάσει με τη σειρά του ορισμένες από τις δικές του υπηρεσίες, όπως η Πολεοδομία.

πηγή xronometro.com

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :