Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

«Γυναίκα της Χρονιάς 2017» η Άννα Κορακάκη

 


Μια βραδιά αφιερωμένη στις γυναίκες διοργάνωσε το περιοδικό VOTRE BEAUTÉ το βράδυ της Δευτέρας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τιμώντας τις σπουδαίες γυναίκες της χώρας μας με τα βραβεία «Γυναίκες της Χρονιάς 2017».
Το περιοδικό VOTRE BEAUTÉ βράβευσε 20 γυναίκες που διακρίθηκαν το 2016. Δραστήριες, δυναμικές, ευρηματικές με ευαισθησία και διορατικότητα ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
Σημαντικές Ελληνίδες από όλους τους χώρους, ηθοποιοί, παρουσιάστριες, τραγουδίστριες, συγγραφείς, επιστήμονες, σχεδιάστριες και επιχειρηματίες, τιμήθηκαν για την παρουσία τους.
Ανάμεσά τους και η αθλήτρια της σκοποβολής Άννα Κορακάκη βραβεύτηκε ως Γυναίκα της Χρονιάς στην κατηγορία Αθλήτρια.
Η Δραμινή Ολυμπιονίκης δεν παρέλαβε η ίδια το βραβείο της, καθώς βρίσκεται με την Εθνική Ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αεροβόλων όπλων που διεξάγεται στην Σλοβενία.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η Σμαράγδα Καρύδη ενώ μουσικά έντυσαν τη βραδιά με τα τραγούδια τους η Νίνα Λοτσάρη και η Αποστολία Ζώη.
Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, ο ΑΝΤ1 παρουσίασε την απονομή των βραβείων για τις «Γυναίκες της Χρονιάς» την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017.
πηγή dramania.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :