Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Αστυνομία:Πανηγυρική πρόκριση στο Final 8 του Eurovolley!

 

ην πρόκριση στα τελικά Final 8 του Αστυνομικού Eurovolley στη Βάρνα της Βουλγαρίας, στα τελη Μαϊου(24-31/5) προκρίθηκε η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας μαζί με τη Σλοβακία.
Οι αγώνες αφορούσαν τον προκριματικό όμιλο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης με τρεις ομάδες και έγιναν στο κλειστό Γυμναστήριο της Σίνδου από 20-22/2 με τη συμμετοχή των αντίστοιχων ομάδων της Μεγάλης Βρετανίας και της Σλοβακίας.
 Στον πρώτο αγώνα οι Έλληνες Αστυνομικοί, κέρδισαν 3-0 (25-21, 25-17, 25-17) τους Άγγλους συναδέλφους τους ενώ έχασαν με 3-1(21-25, 22-25, 25-21, 14-25) από τη Σλοβακία όπου πέρασαν τελικά μαζί.
 
Γιάννης Βαγγέλης: «Περηφάνια για την πρόκριση»
Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Βαγγέλης, που εργάζεται στις ομάδες υποδομών των Μακεδόνων Αξιού και πέρυσι κατέκτησε  με το συγκεκριμένο σύλλογο στη Ζάκυνθο, το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων, σχολίασε στο Volleyland.gr:
«Είμαι χαρούμενος και περήφανος γιατί μετά από πολλά χρόνια η αντιπροσωπευτική ομάδα της ελληνικής αστυνομίας θα συμμετέχει στην τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αστυνομικών.
‘Έγιναν τρία πολύ καλά παιχνίδια και δικαίως η Σλοβακία κατέλαβε την πρώτη θέση και εμείς την δεύτερη που μας οδήγησε στα τελικά. Πάμε στην Βάρνα για ότι καλύτερο!!Να ευχαριστήσω τον Δήμο Δέλτα για την παραχώρηση του γηπέδου και την άψογη φιλοξενία.»
 Για την Ελληνική ομάδα αγωνίστηκαν οι : Χατζόπουλος, Βαρβέσης, Κατσακούλας, Φιλίππου, Χριστόπουλος, Τσιαμίτας, Μουσίκας (λ) Χαριζάνης, Τζωρτζωνάς, Γραμματικάκης

 πηγή volleyland.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :