Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία δυο διαλέξεις με θέμα «κατανόηση του ψυχισμού των παιδιών και των εφήβων - συναισθήματα και επικοινωνία» σε Καβάλα και Δράμα

 Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία ακόμη δυο διαλέξεις με θέμα «κατανόηση του ψυχισμού των παιδιών και των εφήβων - συναισθήματα και επικοινωνία», με μέριμνα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Οι διαλέξεις πραγματοποιήθηκαν στην Καβάλα και τη Δράμα και τις παρακολούθησαν το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και διαφόρων άλλων τοπικών φορέων και συλλόγων.
Ολοκληρώθηκε ακόμη ένας κύκλος διαλέξεων οι οποίες εντάσσονται στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων που αναπτύσσει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Ομιλητής ήταν ο ψυχίατρος της Ελληνικής Αστυνομίας , Αστυνομικός Υποδιευθυντής υγειονομικού κ. Κωνσταντίνος ΓΚΟΤΟΣΙΔΗΣ
Στόχος των διαλέξεων ήταν να δοθούν στο κοινό που τις παρακολούθησε χρήσιμα εφόδια και κατευθύνσεις ώστε να κατανοήσουν τον ψυχισμό και τα συναισθήματα των παιδιών τους και να βελτιώσουν την μεταξύ τους επικοινωνία
Ακόμη δυο ενδιαφέρουσες διαλέξεις, με θέμα «κατανόηση του ψυχισμού των παιδιών και των εφήβων – συναισθήματα και επικοινωνία», πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 11-2-2017, στην Καβάλα και τη Δράμα.
Με την πραγματοποίηση των εν λόγω διαλέξεων ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία ένας ακόμη κύκλος διαλέξεων, οι οποίες οργανώθηκαν με μέριμνα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και εντάσσονται στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων που αναπτύσσει με γνώμονα τον άνθρωπο.
Ομιλητής σε αυτές ήταν ο ψυχίατρος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αστυνομικός Υποδιευθυντής υγειονομικού κ. Κωνσταντίνος ΓΚΟΤΟΣΙΔΗΣ.
Τις διαλέξεις παρακολούθησε προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και διαφόρων άλλων τοπικών φορέων και συλλόγων.
Στόχος των διαλέξεων ήταν να δοθούν στο κοινό που τις παρακολούθησε χρήσιμα εφόδια και κατευθύνσεις ώστε να κατανοήσουν τον ψυχισμό και τα συναισθήματα των παιδιών τους και να βελτιώσουν την μεταξύ τους επικοινωνία.
Οι παρευρισκόμενοι, μετά το πέρας των διαλέξεων, είχαν τη δυνατότητα διαλογικής συζήτησης με τον ομιλητή, υποβάλλοντας ερωτήματα σχετικά με τα θέματα που τους απασχολούν.
Η Αστυνομία στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα συνεχίσει να είναι αρωγός και να πραγματοποιεί παρόμοιες δράσεις, συνεργαζόμενη με όλους τους Φορείς της περιοχής.πηγή astynomia.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :