Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Οι συνοριοφύλακες του Έβρου συναντήθηκαν με τον υποστράτηγο Μενεξίδη

 


Κλιμάκιο του Δ/Σ της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Έβρου, είχε συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜ-Θ Υποστράτηγο κ. Μενεξίδη Νικόλαο στο γραφείο του στην Κομοτηνή.
Η ανακοίνωση της Ένωσης:
Αφού μεταφέρθηκαν στον ίδιο οι ευχές όλων των συνάδελφων για την άξια προαγωγή του, ακολούθησε διάλογος οπού συζητήθηκαν εκτενώς θέματα που απασχολούν όλους μας.
Μεταξύ άλλων ενημερώσαμε τον κ. Υποστράτηγο για τα σοβαρά προβλήματα που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες συνοριακής φύλαξης, τόσο σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό, αναλύοντας λεπτομερώς για το καθένα Τ.Σ.Φ.  ξεχωριστά.
Πάρα τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες της Χώρας, συμφωνήσαμε ότι τόσο ο καθένας από την πλευρά του όσο και μέσα από την ειλικρινή συνεργασία μας θα δουλέψουμε προς την κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων,  προκειμένου να είμαστε σε θέση να συνεχίζουμε να προσφέρουμε στην κοινωνία την ασφάλεια που δικαιούται.

πηγή alexpoli.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :