Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Η αποσιώπηση των αγώνων μας

 Η μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Τετάρτης 22ης Φεβρουαρίου στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα κατέδειξε τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι εργαζόμενοι των Σωμάτων Ασφαλείας και κάτι άλλο .Το ότι παλεύουν μόνοι τους .
Στην συστηματική επαγγελματική τους υποβάθμιση φάνηκε ότι από χθες αντιμετωπίζουν και τον επικοινωνιακό αποκλεισμό εκ μέρους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης .
Όσοι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας ,Αστυνομικοί , Πυροσβέστες , Λιμενικοί  κατάφεραν το απόγευμα της Τετάρτης να βρεθούν στην Πλατεία Συντάγματος ,είδαν στα πρόσωπα των συναδέλφων τους την απόφαση να παλέψουν μέχρι το τέλος. Να συνταχθούν και να αντιμετωπίσουν κατάματα αυτούς που υποδύονται πως μπορούν να εμπαίζουν όλους και για πάντα.
Όσοι  δεν κατάφεραν να παραστούν , το πιθανότερο είναι να αρκεστούν σε περιγραφές γιατί έτσι αποφασίστηκε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο σύνολό τους. Αφιερώνοντας νωθρά  και άοσμα δίλεπτα στα απογευματινά δελτία τους φρόντισαν απλά από δημοσιολογική υποχρέωση να παρουσιάσουν διεκπεραιωτικά την μεγαλειώδη συγκέντρωσή μας  .Τα φύλλα των εφημερίδων της επόμενης ημέρας με μονόστηλα αποτελείωσαν αυτοματικά τις εντυπώσεις .
Αυτοί οι οποίοι για τις επαγγελματικές τους επιτυχίες τους σε καθημερινή βάση γεμίζουν το αστυνομικό δελτίο ως αναπόσπαστο κομμάτι της ενημέρωσης , δεν τους δόθηκε ο χρόνος να προβάλλουν τα δίκαια αιτήματά τους παρά του ότι αυτό γίνεται περίπου μια φορά ετησίως.
 Δόθηκε ένα δωράκι στην Κυβέρνηση που έχει στραμμένο το ενδιαφέρον της στον νέο κύκλο μιζέριας που προετοιμάζεται από τις Βρυξέλλες ,και είναι κατανοητοί οι λόγοι . Όμως ξέρουν όλες οι πλευρές πως ένας πυλώνας της Δημοκρατίας δοκιμάζεται ,και δοκιμάζεται μαζί η ίδια η ποιότητα της Δημοκρατίας μας.


ΝΤΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Πέτρος
Γραμματέας Ανθυπαστυνόμων Ε.Α.Α.Μ.Θ.
Υπεύθυνος Εκδόσεων και Ιστοσελίδας Ε.Α.Α.Μ.Θ.
Υπεύθυνος Γραφείου Εσωτερικών Λειτουργιών Ε.Α.Α.Μ.Θ.

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :