Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

O Ιανουάριος είναι ο μήνας της Ευαισθητοποίησης για την Εμπορία Ανθρώπων!

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της A-Team Drama με σκοπό την ευαισθητοποίηση για την Εμπορία Ανθρώπων.

Η ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΚΛΑΒΙΑ 
Tροφοδοτεί την ανάπτυξη του οργανωμένου εγκλήματος και απειλεί την υγεία, την ασφάλεια και τις βασικές ανάγκες του ανθρώπου. Είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο έγκλημα στον κόσμο.
Η ζήτηση για φτηνή εργασία και σεξ στην Ελλάδα την καθιστά βασικό προορισμό για θύματα τράφικινγκ. Η Ελλάδα είναι γνωστή ως "το κέντρο της εμπορίας ανθρώπων στην Ευρώπη", καθώς είναι χώρα διεύλευσης και προορισμού για τα θύματα. Εξαιτίας της γεωμορφολογίας της και της γεωγραφικής της θέσης αποτελεί κύρια είσοδο για την Ευρωπαϊκή Ένωση και συγκεντρώνει το 90% των περιπτώσεων παράνομης μετανάστευσης στην Ευρώπη. 
Υπάρχουν πάνω από 45 εκατομμύρια* άνθρωποι παγιδευμένοι στη σκλαβιά σε όλο τον κόσμο και περίπου 44000 στη χώρα μας, ενώ κάθε 30 δευτερόλεπτα*, ένας άνθρωπος πέφτει θύμα της σύγχρονης σκλαβιάς, σύμφωνα με τον διεθνή οργανισμό globalslaveryindex.   
Η A-Team Drama έχει ανάγκη από ανθρώπους που θα αγωνιστούμε μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας. Κάθε φωνή είναι σημαντική στον αγώνα για την ενημέρωση των κατοίκων της πόλης μας.

Έχουμε ως στόχο να αλλάξουμε τον κόσμο και θα το καταφέρουμε!!

 Ενημερώσου και ενημέρωσε τους γύρω σου! 
Φόρμα Εγγραφής Εθελοντών 

πηγή dramania.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :