Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Μισθολογικές προαγωγές: Τι είπε ο Καμμένος στη ΠΟΕΣ

 


Στη συνάντηση που είχε η αντιπροσωπεία της ΠΟΕΣ με τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο,τέθηκε το θέμα των μισθολογικών προαγωγών. Κάποιοι τις τελευταίες ημέρες υποστηρίζουν με γραπτά και συνεντεύξεις τους ότι οι μισθολογικές προαγωγές έχουν παγώσει. Τι λέει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣ:
Κατά τη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας, τη 10-1-2017, με τον κ. ΥΕΘΑ, επισημάνθηκε, μετά από ερώτημά μας, από τον τελευταίο ότι δεν θα υπάρξει “πάγωμα” μισθολογικών προαγωγών, όπως τεχνηέντως διαρρέεται το τελευταίο διάστημα προκειμένου να δημιουργηθούν αμφιβολίες, φόβος και τρομοκρατία. Τονίσθηκε από τον κ. ΥΕΘΑ ότι έχουν γίνει όλες εκείνες οι απαιτούμενες ενέργειες, κατά πρόταση της Ομοσπονδίας μας, προκειμένου να υπάρξει και νομοθετική ρύθμιση για το θέμα. 
Η Ομοσπονδία παρακολουθεί στενά το θέμα και παραμένει σε ετοιμότητα. Από έλεγχο δε, προέκυψε ότι μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει “πάγωμα”.
Παραθέτουμε στην κρίση σας μισθοδοσία Δεκεμβρίου 2016 και Ιανουαρίου 2017, χωρίς να επαναπαυόμαστε.

πηγή militaire.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :