Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου Κοπή Βασιλόπιτας και Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας

 

Η Ένωσή μας, σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην 23η Ετήσια Συνέλευση – Kοπή βασιλόπιτας των μελών της, που θα πραγματοποιηθεί  Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 και  ώρα 12.30΄,   στη  «ΤΑΒΕΡΝΑ του ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ»  στη  Λεπτή Ορεστιάδας.  
        Κατά  τη  διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνουν:
  • Ενημέρωση των μελών σχετικά με τις τρέχουσες συνδικαλιστικές διεκδικήσεις μας, από τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α  κ.ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑ Ιωάννη
  • θα ανακοινωθεί ο διοικητικός απολογισμός - πεπραγμένα δραστηριοτήτων του Δ.Σ. της Ένωσής μας, του προηγούμενου ημερολογιακού έτους 2016
  • Κοπή της Βασιλόπιτας [ο/η τυχερός-ή που θα τύχει το φλουρί, θα πάρει ένα επώνυμο Τablet  8’’ ιντσών !!]      
  • Βραβεύσεις
  • Παράθεση γεύματος μετά μουσικής, στους προσκεκλημένους και τα μέλη [μπορούν να συνοδεύονται από τους/τις συζύγους τους (ΔΩΡΕΑΝ), αφού τα έξοδα της  εκδήλωσης θα  επιβαρύνουν  αποκλειστικά την Ένωσής μας].
         Στο σημαντικό αυτό γεγονός, προσκλήθηκαν να τιμήσουν με την παρουσία τους Βουλευτές, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης [Περιφέρεια Α.Μ.Θ.-Δήμοι], εκπρόσωποι της φυσικής υπηρεσιακής ηγεσίας μας, η Π.Ο.Α.ΞΙ.Α, εκπρόσωποι των τοπικών συνδικαλιστικών Ενώσεων-Σωματείων της Π.Ο.Α.ΣΥ και της ΠΟ.ΣΥ.ΦΥ, καθώς και  τα  Μ.Μ.Ε [τηλεοπτικοί σταθμοί – εφημερίδες].
        Για το λόγο αυτό «επιβάλλεται», η παρουσία σας, η οποία θα μας δώσει δύναμη να συνεχίσουμε τις κοινές μας προσπάθειές, για μια σύγχρονη αποτελεσματική Ελληνική Αστυνομία, που θα σέβεται τα εργασιακά δικαιώματα των στελεχών της και του αστυνομικού προσωπικού γενικότερα.             

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :