Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Mannequin Challenge: Η απάντηση της Πυροσβεστικής στην Αστυνομία! (vid)

 


Ήταν πριν από μερικές μέρες όταν η ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε να κάνει Mannequin Challenge.
Φαίνεται πως και η Πυροσβεστική αποφάσισε να δεχτεί την… πρόκληση και συγκεκριμένα ο 1ος Πυροσβεστικός Σταθμός Αθηνών.
Οι πυροσβέστες επέλεξαν ως σκηνικό τις εγκαταστάσεις του σταθμού τους ενώ οι πρωταγωνιστές κατά την διάρκεια του Mannequin Challenge επιδεικνύουν όλη τη γκάμα της εκπαίδευσης που κάνουν στους χώρους αυτούς.
Έτσι κάποιος είναι ανεβασμένος σε έναν πύργο αναρρίχησης, δύο άλλοι επιχειρούν να κόψουν τις λαμαρίνες ενός αυτοκινήτου ενώ κάποιοι άλλοι πραγματοποιούν «επιχείρηση» απεγκλωβισμού από φλεγόμενο διαμέρισμα.
Το Mannequin Challenge της ΕΛ.ΑΣ.
Με περίσσιο χιούμορ η Ελληνική Αστυνομία έφτιαξε το δικό της βίντεο με Mannequin Challenge προκειμένου να ευχηθεί «καλές γιορτές» μέσω των social media.
Το πρωί της Τετάρτης ανέβηκε στους επίσημους λογαριασμούς σε facebook και Twitter ένα βίντεο διάρκειας περίπου ενός λεπτού, στο οποίο αστυνομικοί κάνουν Mannequin Challenge!
Η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως αποδέχτηκε την πρόσκληση και αποφάσισε να συμμετάσχει στην διαδικτυακή τρέλα της εποχής. Όργανα της τάξης φαίνονται στο βίντεο να παραμένουν ακινητοποιημένοι, «παγωμένοι» για το ένα λεπτό που διαρκεί το υλικό, ενώ στην παραγωγή συμμετείχαν η ηθοποιός Τιτίκα Σαριγκούλη, τέσσερα παιδιά και αρκετοί ακόμα κομπάρσοι.
Με πολύ χιούμορ και αυτοσαρκασμό «παγώνουν» την καθημερινότητα και καταλήγουν με τον στολισμό ενός δέντρου. «Highlight» το πλάνο ενός υψηλόβαθμου αξιωματικού τυλιγμένου με χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια, καθώς, προφανώς προσπαθεί να στολίσει με τη βοήθεια ενός μικρού παιδιού.

πηγή koolnews.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :