Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2016

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Συνεχείς ενημερωτικές δράσεις από τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. σε όλη τη χώρα (φωτογραφίες)

 Συνεχίζονται με επιτυχία οι ενημερωτικές δράσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας και θα συνεχιστούν για όλη την περίοδο των εορτών, με στόχο την ενημέρωση των παιδιών και των πολιτών, σε θέματα τροχαίας και πρόληψης θυματοποίησης από κλοπές, ληστείες και απάτες.
Στο ενημερωτικό περίπτερο της αστυνομίας που λειτουργεί σε χώρο του «Χριστουγεννιάτικου Πάρκου των Χρωμάτων» στην Κατερίνη, έχουν την ευκαιρία τα παιδιά και οι επισκέπτες να έρθουν σε απευθείας επικοινωνία με στελέχη της Τμήματος Τροχαίας Κατερίνης και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης και να ενημερωθούν για θέματα τροχαίας και ασφάλειας.
Το ενημερωτικό περίπτερο θα λειτουργεί για όλη την περίοδο των εορτών και μέχρι στιγμής είναι θετική η ανταπόκριση των παιδιών και των επισκεπτών σε αυτή την πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Δήμο Κατερίνης.
Παράλληλα συνεχίζονται και οι ενημερωτικές διαλέξεις σε ΚΑΠΗ της Κατερίνης και σε άλλες περιοχές της Πιερίας, από εξειδικευμένα στελέχη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, με στόχο την ενημέρωση των ηλικιωμένων, σε περίπτωση που προσπαθήσουν επιτήδειοι να τους εξαπατήσουν με το πρόσχημα άμεσης ανάγκης ή οφειλής συγγενικού τους προσώπου.
Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του ενημερωτικού περιπτέρου διανέμεται στα παιδιά και τους επισκέπτες ειδικό έντυπο ενημερωτικό υλικό.

πηγή policenews.eu

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :