Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Δεν σταματούν να προσφέρουν οι Αστυνομικοί μας [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

 


Στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων και της έλευσης του Νέου Έτους, διοργανώθηκε και φέτος, με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα, βιβλία, παιχνίδια κλπ), με σκοπό την ενίσχυση κοινωφελών οργανισμών και φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, σε όλη τη χώρα.
Στην περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία υλοποιήθηκε με μέριμνα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου και των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λέσβου, Χίου και Σάμου.
http://www.astynomia.gr/images/stories//2016/photos2016b/26122016voreiodraseis1.JPG
Τα είδη συγκεντρώθηκαν κυρίως από τις συνεισφορές του ένστολου και πολιτικού προσωπικού των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Βορείου Αιγαίου και παραδόθηκαν σε κοινωφελείς οργανισμούς και ιδρύματα της περιφερείας, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους και συγκεκριμένα:
  • Την 21-12-2016, από προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, στο Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας AMEA «Η Κυψέλη», στη Μυτιλήνη.
  • Την 21-12-2016, από προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, στο «Παντοπωλείο της Αγάπης», της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου και Ικαρίας.
  • Την 23-12-2016, από προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χίου, στο Γηροκομείο «Ζώρζη Γ. Μιχαληνού», στη Χίο.
  • http://www.astynomia.gr/images/stories//2016/photos2016b/26122016voreiodraseis3.JPG
Η Ελληνική Αστυνομία, καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται κοντά στους πολίτες, με στόχο την υλοποίηση της αποστολής της, που είναι η ασφάλεια και η προστασία του κοινωνικού συνόλου.

πηγή policenet.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :