Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Συνάντηση Δημάρχου Ξάνθης με τον Γεν. Επιθεωρητή Αστυνομίας Β. Ελλάδος

 


Ο Δήμαρχος Ξάνθης  κύριος Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, υποδέχτηκε σήμερα το πρωί 7 Δεκεμβρίου 2016, στο Δημαρχείο, το Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας βορείου Ελλάδος κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη, ο οποίος συνοδευόταν από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜ-Θ κ. Νικόλαο Μενεξίδη και τον αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης κ. Ευάγγελο Γκίκα.
 Στην εθιμοτυπικού χαρακτήρα επίσκεψη συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
 Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Καραμαλάκη για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει  καθημερινά ο Δήμος της Ξάνθης και έχουν σχέση με την τοπική κοινωνία και την ευταξία. Τόνισε δε, την άριστη συνεργασία του Δήμου με την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, την οποία χαρακτήρισε ζωτικής σημασίας, ιδιαίτερα σε μια περίοδο προκλήσεων όπως  η σημερινή.
 Τέλος, ο κ. Δημαρχόπουλος αναφέρθηκε  στην αστυνόμευση του διευρυμένου Δήμου της Ξάνθης και στην υποστελέχωση των τμημάτων, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει το θέμα της Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης η οποία παρά τις κατά καιρούς υποσχέσεις δεν επαναλειτούργησε.

πηγή agonas.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :