Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Γεύμα σε παιδιά του «ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» από την Γ. Α. Δ. Θεσσαλονίκης

 


Γεύμα σε παιδιά του Κέντρου Προστασίας Ανηλίκων «ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» παρέθεσε, σήμερα, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, στη Λέσχη του Αστυνομικού Μεγάρου.
Το γεύμα παρατέθηκε στο πλαίσιο κοινωνικών δράσεων και εκδηλώσεων που υλοποιεί η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους με γνώμονα τη στήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων.
Στο γεύμα παρέστησαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Νικόλαος Μπαντουβάκης, ο Πανοσιολογιότατος κ. Αθηναγόρας Λουκατάρης, Ιερατικός Προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Δενδροποτάμου και υπεύθυνος του Κέντρου Προστασίας Ανηλίκων της Ι.Μ. Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως «ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», ο Β’ Βοηθός του Γ.Α.Δ.Θ., Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Ανεστίδης και οι Διευθυντές Διευθύνσεων δικαιοδοσίας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.


Πηγή:karfitsa.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :