Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Δράμα για τα "Βαλδίρκεια"

 Απαγορεύεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση των οχημάτων όλων των κατηγοριών στην ενταύθα οδό Χελμού από την οδό όπισθεν εισόδου Δημαρχείου έως δ/ση με οδό Φιλίππου, στην οδό Διοικητηρίου σε όλο το μήκος της, στις οδούς Βερμίου-Βεργίνας-Παρμενίωνος-Κεφαλληνίας από οδό 1ης Ιουλίου έως Διοικητηρίου, στις οδούς Αγ. Κοσμά-Νικομηδείας-Σκεπαστών-Βρύσεως-Σκοπέλου από οδό 1ης Ιουλίου έως Χελμού,  στην οδό Φιλίππου από 1ης Ιουλίου έως Ζακύνθου, από δ/ση Φιλίππου & Ζακύνθου έως Τερψιχόρης, στην οδό γηπέδου ΚΡΑΧΤΙΔΗΣ από δ/ση Φιλίππου έως Αγ. Όρους, στην οδό Αγ. Όρους από 1ης Ιουλίου έως Λ. Στρατού, στην οδό Ρόδου καθώς και στις ανώνυμες οδούς (Καπνολογικό Ινστιτούτο, Ρέμα, δημοτικά αγροτεμάχια, ΔΕΥΔΑΔ) που διασταυρώνονται με οδό Αγ. Όρους, στην οδό Λ. Στρατού από Αγ. Όρους έως νότια δ/ση περιφερειακού Κορυλόβου, στην περιφερειακή οδό Κορυλόβου έως δ/ση με οδό Ιπποκράτους, στην Επ. Ο. Δράμας – Μοναστηρακίου από περιφερειακή οδό έως δ/ση Κορυλόβου, την Κυριακή 18-12-2016 και από ώρα 10.00΄-13.30΄, προκειμένου διεξαχθούν απρόσκοπτα οι αγώνες δρόμου, που θα πραγματοποιηθούν στην μνήμη του Νικόλαου ΒΑΛΔΙΡΚΑ παράλληλα με τις εκδηλώσεις της "ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ 2016".
Η  κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται σύμφωνα με τη σήμανση που θα τοποθετηθεί για το σκοπό αυτό από το Τμήμα Τροχαίας Δράμας για την διασφάλιση της ομαλής – ασφαλούς κυκλοφορίας οχημάτων.      

    Οι  παραβάτες θα διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

πηγή astynomia.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :