Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία ακόμη δυο διαλέξεις με θέμα «κατανόηση του ψυχισμού των παιδιών και των εφήβων - συναισθήματα και επικοινωνία», με μέριμνα της Γενικής Π.Α.Δ. Α.Μ.Θ.

 

Οι διαλέξεις πραγματοποιήθηκαν στην Κομοτηνή και την Ξάνθη και τις παρακολούθησαν το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και του Στρατού
Οι συγκεκριμένες διαλέξεις εντάσσονται στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων που αναπτύσσει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Ομιλητής ήταν ο ψυχίατρος της Ελληνικής Αστυνομίας , Αστυνομικός Υποδιευθυντής υγειονομικού Κωνσταντίνος Γκοτοσίδης
Στόχος των διαλέξεων ήταν να δοθούν στο προσωπικό χρήσιμα εφόδια και κατευθύνσεις ώστε να κατανοήσουν τον ψυχισμό και τα συναισθήματα των παιδιών τους και να βελτιώσουν την μεταξύ τους επικοινωνία
Ακόμη δυο ενδιαφέρουσες διαλέξεις, με θέμα «κατανόηση του ψυχισμού των παιδιών και των εφήβων – συναισθήματα και επικοινωνία», πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 16-12-2016, στην Κομοτηνή και την Ξάνθη.
Οι διαλέξεις οργανώθηκαν με μέριμνα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και εντάσσονται στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων που αναπτύσσει με γνώμονα τον άνθρωπο.
Ομιλητής σε αυτές ήταν ο ψυχίατρος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αστυνομικός Υποδιευθυντής υγειονομικού Κωνσταντίνος Γκοτοσίδης.
Τις διαλέξεις παρακολούθησε προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και του Στρατού, που υπηρετεί στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης.
Στόχος των διαλέξεων ήταν να δοθούν στο προσωπικό των παραπάνω υπηρεσιών χρήσιμα εφόδια και κατευθύνσεις ώστε να κατανοήσουν τον ψυχισμό και τα συναισθήματα των παιδιών τους και να βελτιώσουν την μεταξύ τους επικοινωνία.
Οι παρευρισκόμενοι, μετά το πέρας των διαλέξεων, είχαν τη δυνατότητα διαλογικής συζήτησης με τον ομιλητή, υποβάλλοντας ερωτήματα σχετικά με τα θέματα που τους απασχολούν.
Σε χαιρετισμό που απηύθυνε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ταξίαρχος Νικόλαος Μενεξίδης, αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στο πόσο σημαντικό είναι να πραγματοποιούνται τέτοιου είδους δράσεις. Επισήμανε επίσης ότι η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δίνει ιδιαίτερη σημασία στη «ζωντανή» επικοινωνία με τους συναδέλφους, τους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίας, διαβεβαιώνοντας ταυτόχρονα για τη συνέχιση παρόμοιων δράσεων στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.


πηγή astynomia.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :