Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Μάθημα Ζωής από την τροχαία Ιεράπετρας και την σχολική επιτροπή του Δήμου

 

Εκστρατεία ενημέρωσης για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων γίνεται από την Τροχαία της Ιεράπετρας εν όψει των εορτών. Στο πλαίσιο αυτό διανέμεται ενημερωτικό φυλλάδιο σε σχολεία  του
δήμου με την μετάδοση κοινωνικών μηνυμάτων με στόχο την ευαισθητοποίηση  όλων που θα οδηγήσει στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων. Το φυλλάδιο εκτυπώθηκε στα πλαίσια κοινής συνεργασίας και δράσεων  με την σχολική επιτροπή α΄βαθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ιεράπετρας διανέμεται στα σχολεία της Ιεράπετρας μετά από συνεργασία με τις διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Λασιθίου  ώστε να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης κατά τις ώρες διδασκαλίας.

Στα πλαίσια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων Πρωτοχρονιάς και Θεοφανείων το φυλλάδιο θα διανεμηθεί και σε οδηγούς από την Τροχαία Ιεράπετρας με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για ασφαλή οδήγηση.

πηγή bloko.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :