Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Η χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής

 


Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο "POSIDONIO Music Hall", χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση της Ένωσή μας, με την συμμετοχή της Σχολής χορού του Τμήματος Εκπαίδευσης της Γ.Α.Δ.Α..
Σε μία κατάμεστη αίθουσα του "POSIDONIO Music Hall", περισσότεροι από 900 συνάδελφοι με τα παιδιά τους, πέρασαν ένα όμορφο απόγευμα ψυχαγωγούμενοι από τους εξαίρετους χορευτές της Σχολής χορού του Τμήματος Εκπαίδευσης της Γ.Α.Δ.Α., που παρουσίασαν παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς, τον δημοφιλή τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο που ερμήνευσε τις μεγάλες επιτυχίες του και άλλους ταλαντούχους καλλιτέχνες του προγράμματος.
xoros poseidwnio2Στην εκδήλωση μας προσκλήθηκαν και παρευρέθηκαν για να συνεορτάσουμε όλοι μαζί, 30 παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές του εθελοντικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», συνοδευόμενα από την Πρόεδρο του οργανισμού Αξιότιμη πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή, στην οποία απονεμήθηκε από την Ένωσή μας τιμητική πλακέτα για την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο.  
Η Ένωσή μας εύχεται σε όλες και όλους, συναδέλφισσες και συναδέλφους καλά Χριστούγεννα, με το «άστρο της Βηθλεέμ» να οδηγεί τις ζωές των και των οικογενειών τους, στις «λεωφόρους» της Υγείας, της Αγάπης και της Ευημερίας.


xoros poseidwnio4

xoros poseidwnio5

xoros poseidwnio6

πηγή enaxia.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :