Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Μήνυμα ασφαλούς οδήγησης από το Ανθρώπινο Δυναμικό Βέροιας ενόψει των εορτών

 


Το Ανθρώπινο Δυναμικό Βέροιας παρέδωσε την Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016, 10 κώνους βαρέως τύπου στον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας, Ανδρέα Καλογερόπουλο, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες του Τμήματος Τροχαίας.

Η συγκεκριμένη κίνηση αποσκοπεί, πρώτον, να αναδείξει την ανάγκη για συνεργασία των κοινωνικών φορέων με την Αστυνομία και δεύτερον, με αφορμή της γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, να στείλει ένα μήνυμα ασφαλούς οδήγησης, σε όσους θα ταξιδέψουν ή γενικότερα θα οδηγήσουν σε αυτές της ημέρες.

Το Ανθρώπινο Δυναμικό εκπροσώπησαν οι Λάζαρος Κουμπουλίδης, Στέργιος Καλπάκης και Δημήτρης Μερμίγκης και ευχαρίστησαν την Αστυνομική Διεύθυνση και το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας για την αρωγή της υπηρεσίας, τόσο στις ετήσιες ποδηλατοπορείες του Ανθρώπινου Δυναμικού, κατά την «Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο», όσο και στις πρόσφατες ποδηλατοδράσεις προσφύγων και εθελοντών, που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια του προγράμματος που υλοποίησε ο Σύλλογος, σε συνεργασία με την InterSOS και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

πηγή inveria.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :