Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Η Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. στον 10ο Γύρο Δράμας "Βαλδίρκεια 2016"

 Τεράστια επιτυχία από πλευράς διοργάνωσης και συμμετοχής σημείωσε ο 10ος γύρος Δράμας-"ΒΑΛΔΙΡΚΕΙΑ 2016" την 18/12/2016 στην Δράμα.Στον αγώνα που διοργάνωσε προς τιμήν του αείμνηστου Δραμινού αθλητή Νίκου Βαλδίρκα ,ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Δράμας "Drama Runners" συμμετείχαν παρά το τσουχτερό κρύο εκατοντάδες αθλητές , ανάμεσα στους οποίους και αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας .Αναλυτικά στον αγώνα των 10.000 μέτρων έτρεξαν οι : Κεχαγιάς Αριστοτέλης,Κεραμυδάς Πρόδρομος,Δραγουδάκης Αναστάσιος,Γεωργιάδης Αριστοτέλης,Σαββίδης Ξενοφών,Παυλίδης Ιωάννης,Θωμόπουλος Αναστάσιος,Χαλκιόπουλος Αλέξανδρος,Σταμπουλή Ελένη,Κιοσογλίδης Δημήτριος,Βαλδίρκα Δήμητρα,Αραμπατζής Δημήτριος.

Την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα ανέλαβε με ανάλογη επιτυχία το Τμήμα Τροχαίας Δράμας το οποίο εισέπραξε τις ευχαριστίες διοργανωτών και αθλητών .


Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Α.Μ.Θ. Αναστάσιος Δραγουδάκης ως αθλητής στον αγώνα δρόμου και ο Γενικός Γραμματέας Άγγελος Παπαθεμελής που τον εμψύχωσε στην αφετηρία .Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Μ.Θ. με τον υπεύθυνο εκδόσεων της Πέτρο Ντεληγιάννη.
(η φωτογραφία δανεισμένη από την ιστοσελίδα dramania.gr)


Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :