Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Επίσκεψη του Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστρατήγου Βασιλείου Μωυσίδη, στην Ακαδημία του Υπουργείου Εσωτερικών της Βουλγαρίας

 Την Αστυνομική Ακαδημία της Βουλγαρίας επισκέφτηκε στις 07 και 08 Νοεμβρίου 2016, ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Βασίλειος Μωυσίδης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της «Ημέρας της Βουλγαρικής Αστυνομίας».
Στο πλαίσιο της επίσκεψης συναντήθηκε με τον Πρύτανη της Ακαδημίας, κ. Nedelcho Stoychev, τους Κοσμήτορες των Σχολών Αστυνομίας και Πυροσβεστικής, κ.κ. Ivan Vidolov και Ivan Todorov, αντίστοιχα, την καθηγήτρια ελληνικής γλώσσας, στην Ακαδημία, κα Daniela Boyanova και τον αστυνομικό σύνδεσμο της Ελλάδας στη Βουλγαρία.
Κατά τη συνάντηση επιβεβαιώθηκε το πολύ καλό κλίμα συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, συζητήθηκαν και αναλύθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ παράλληλα υπογραμμίστηκε η ανάγκη διερεύνησης της συνεργασίας των Ακαδημιών και προτάθηκε η ανταλλαγή επισκέψεων μεταξύ των εκπαιδευόμενων.
Κατά τη δεύτερη μέρα της επίσκεψής του στη Σόφια, ο κ. Μωυσίδης παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών της Βουλγαρίας για τον εορτασμό της «Ημέρας της Βουλγαρικής Αστυνομίας» και των προστατών του Υπουργείου, Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε, κατόπιν πρόσκλησης της Ακαδημίας του Υπουργείου Εσωτερικών Βουλγαρίας, σε συνέχεια μετάβασης και πενθήμερης φιλοξενίας δόκιμων Αξιωματικών, στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Ακαδημίας στην Αθήνα, τον Μάιο του 2016.

Πηγή astynomia.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :