Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Ο Αη Βασίλης και ολόκληρος ο Βόρειος Πόλος φέτος στην Ονειρούπολη

 Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την έναρξη της φετινής 13ης “Ονειρούπολης”, στην πόλη της Δράμας. Κόντρα στην οικονομική κρίση, ο Δήμος Δράμας, οι τοπικοί πολιτιστικοί φορείς και οι δεκάδες εκατοντάδες εθελοντές υπόσχονται να μη χαλάσουν ούτε και φέτος τη μαγεία των Χριστουγέννων στα μάτια μικρών και μεγάλων που θα επισκεφθούν και φέτος την παραμυθένια πόλη των Χριστουγέννων.
Πιο εντυπωσιακή από κάθε άλλη χρόνια, γεμάτη χρώματα και φαντασία, αλλά κυρίως γεμάτη από ονειρεμένες εικόνες, παιχνίδια, δράσεις, συναυλίες και πολύ κέφι, η “Ονειρούπολη” θα ανοίξει τις πύλες της στις 3 Δεκεμβρίου.
Οι διοργανωτές επιδιώκουν να κρατήσουν ζωντανό το όνειρο της χριστουγεννιάτικης πόλης από τη στιγμή της προετοιμασίας της μέχρι την ολοκλήρωση της μεγάλης γιορτής, στις 8 Ιανουαρίου 2017.
Ειδικά φέτος, ο Αη Βασίλης, για να μην νοιώθει νοσταλγία για το σπίτι του στο Βόρειο Πόλο, θα φέρει μαζί του μία ολόκληρη παγωμένη περιοχή μαζί με μεγάλες άσπρες πολικές αρκούδες, τους πιγκουίνους και τις φώκιες για να διασκεδάσουν όλοι μαζί για λίγο στη Δράμα κάνοντας πατινάζ στον πάγο κι άλλες παγωμένες σκανδαλιές.
Κι επειδή τα δέντρα στην Ονειρούπολη είναι πολύ ψηλά και μπορεί ο Αη Βασίλης να μην μπορεί να δει τον ουρανό για να προγραμματίσει τις πτήσεις του με το μαγικό του έλκηθρο, ζήτησε από τα ξωτικά του να κατασκευάσουν ένα “πλανητάριο” στην πλατεία της πόλης.


πηγή multi-news.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :