Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Walk For Freedom ενάντια στην εμπορία ανθρώπων - Δράμα, 17/10/2015

 Μετά την επιτυχία του περσινού event στη Θεσσαλονίκη, φέτος η Α21 διοργανώνει Walk For Freedom και στη ΔΡΑΜΑ!
Στις 17 Οκτωβρίου 2015 εκατοντάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα συμμετέχουν στο Walk For Freedom, μια πορεία που στόχο έχει την αφύπνιση και ενημέρωση του κοινού για το πρόβλημα της εμπορίας ανθρώπων.
Έλα μαζί μας για να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα, να δείξουμε πως οι ανθρώπινες ζωές δεν είναι προς πώληση!
Πέρσι, έγιναν πάνω από 30 Walk For Freedom σε 17 χώρες. Συνολικά, μοιράστηκαν 6.000 φυλλάδια και πάνω από 1 εκατομμύριο άνθρωποι ενημερώθηκαν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Φέτος, η Α21 ελπίζει να ενημερωθεί ακόμα περισσότερος κόσμος και να υπάρξει ουσιαστική αλλαγή στη μάχη ενάντια στην εμπορία ανθρώπων. Είμαστε πολύ ευγνώμονες στους υποστηρικτές μας που αναλαμβάνουν να οργανώσουν την εκδήλωση και σε μέρη όπου δεν έχουμε γραφεία. Ενθαρρύνουμε τις τοπικές κοινωνίες να περπατήσουν μαζί με την Α21 για να προωθήσουν την ελευθερία και τη δικαιοσύνη διεθνώς.
Η εκδήλωση αυτή δεν θα είναι μια διαμαρτυρία, αλλά μια σιωπηλή πορεία που θα γίνει για να εκπροσωπήσει τα 27 εκατομμύρια άντρες, γυναίκες και παιδιά που σήμερα βρίσκονται ακόμα παγιδευμένοι στην σκλαβιά. 
Πληροφορίες για το Walk For Freedom της Δράμας!
*ΠΡΟΣΟΧΗ* - Παρακαλούμε οι συμμετέχοντες να δηλώσουν συμμετοχή στο 6932232800 έως τις 12-10-2015 για να γίνει η παραγγελία για τα μπλουζάκια.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ  6976221292 (Ησαΐας) ή να  στείλετε email στο gonevrokopi@yahoo.gr &  info@a21.gr
Ημερομηνία & Ώρα: Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 | 12:00 μ.μ.
Κόστος: 3,5 ευρώ για το μπλουζάκι #‎WalkForFreedom
Εκκινηση: Θα ξεκινήσουμε από την Κεντρική Πλατεία, θα διασχίσουμε την Λαμπριανίδου – Άρμεν – Βελισαρίου – Γεωργίου Παπανδρέου – Εθν. Αμύνης – Εφ. Αξιωματικών – Ηπείρου – Κάβδα – Εθν. Αμύνης – και τερματίζουμε στην Κεντρική Πλατεία.   (δείτε τον χάρτη παρακάτω).
Ενδυμασία: Μαύρο Μπλουζάκι‪ #‎WalkForFreedom
(Σε περίπτωση που κάποιος δεν καταφέρει να προμηθευτεί το μπλουζάκι του walk, μπορεί να συμμετέχει φορώντας ένα σκέτο μαύρο μπλουζάκι)
Ηλικίες: Όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας μπορούν να συμμετέχουν στην διαδρομή
Καθώς στο walk μπορούν να συμμετέχουν και άτομα που δεν έχουν δηλώσει νωρίτερα συμμετοχή, θέλουμε να σας ενθαρρύνουμε να προτρέψετε τους φίλους σας να περπατήσουν μαζί μας, έτσι ώστε τοWalk For Freedom να είναι όσο πιο εντυπωσιακό γίνεται!


πηγή: dramania.gr


Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :