Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Επίσκεψη της Μη Κυβερνητικής οργάνωσης « Society and Defense » της Σουηδίας στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας

 

Αντιπροσωπεία της Μη κυβερνητικής Οργάνωσης « Society and Defense » της Σουηδίας συναντήθηκε σήμερα, (10-10-2016), το πρωί, στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με την Προϊσταμένη Επιτελείου του Σώματος, Αντιστράτηγο Ζαχαρούλα Τσιριγώτη.
Στη συνάντηση, από πλευράς του Αρχηγείου, συμμετείχαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης, Ταξίαρχος Μενέλαος Κωστάρης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ηλίας Ξανθάκης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Προστασίας Συνόρων, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Μάλλιος και άλλοι Αξιωματικοί.
Από πλευράς της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης, συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρός της κ. Erixon Olof , η Γενική Γραμματέας κα Bartholdson Lena και λοιπή αντιπροσωπεία αποτελούμενη από καθηγητές Πανεπιστημίων, στελέχη κρατικών υπηρεσιών, δημοσιογράφους και αρχισυντάκτες.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών.


πηγή: astynomia.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :