Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Ο πρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Γιάννης Κατσιάμακας στο Βήμα FM 99,5 για την διαδήλωση των συνταξιούχων

 Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας Γιάννης Κατσιαμάκας, μίλησε την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στο Βήμα FM 99,5, για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν κατά τη διαδήλωση των συνταξιούχων. 
Γιάννης Κατσιαμάκας : «(Η αστυνομία) Είχε εντολή να μην περάσει κανείς από τους διαδηλωτές- συνταξιούχους την Ηρώδου Αττικού. Και από την στιγμή που έρχονται αντιμέτωποι 45 αστυνομικοί- που ήταν όλοι και όλοι- με 1000-2000 άτομα, είναι φυσικό ότι δεν μπορούν να τους αποκρούσουν μόνο με το σώμα τους. Και γίνεται εξ ανάγκης, από την στιγμή που η εντολή είναι να μην περάσουν, η χρήση κάποιων μέσων, τα οποία όπως βλέπετε έχουν αυτά τα αποτελέσματα. Είναι το πιο ήπιο μέσο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αυτές τις περιπτώσεις. Εάν η εντολή ήταν  «αφήστε τους να περάσουν, έστω η αντιπροσωπεία», θα είχαν συμβεί αυτά; Αλλά τώρα,  βρήκαμε πάλι το εύκολο θύμα, τους αστυνομικούς που πήραν την εντολή να τους εμποδίσουν με κάθε τρόπο. Δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι… Δυστυχώς! Για εμάς δεν είναι ευχάριστο».
Ακολουθεί το ηχητικό απόσπασμα από την ραδιοφωνική εκπομπή των Γιώργο Κακούση και Δημήτρη Πετρόπουλο 


πηγή: poaxia.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :